Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2012, 07:51 PM   #1
Rodrigohc
Scooby Newbie
 
Member#: 294042
Join Date: Sep 2011
Default 03 wrx morette

I just got these morettes with hids installed, it took a while for me and a buddy of mine to figure this out ( sort of lol) we got the low beans to work but now my high beans won't turn on, my fog lights don't work either, and the high bean light indicator stays on on my dash all the time!!!! I know this has happen to other people out there, can anyone help me figuring this out with some diagrams or just tell me how ? Please
* Registered users of the site do not see these ads.
Rodrigohc is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2012, 09:33 PM   #2
satrya
Scooby Specialist
 
Member#: 5887
Join Date: Apr 2001
Chapter/Region: BAIC
Location: Fremont, CA USA
Vehicle:
2002 GDAA
797

Default

My guess is the switched ground circuit; with halogens, as long as high and low gets 1 ground & 1 power, it doesn't care which one goes to which. With the ballast for the HID, there should be at least 2 possible repinning combinations of the connector. The correct one shouldn't give you that trouble.
satrya is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 09:18 AM   #3
Rodrigohc
Scooby Newbie
 
Member#: 294042
Join Date: Sep 2011
Default

I'll give it a try!! Thanks for the info
Rodrigohc is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 10:06 AM   #4
satrya
Scooby Specialist
 
Member#: 5887
Join Date: Apr 2001
Chapter/Region: BAIC
Location: Fremont, CA USA
Vehicle:
2002 GDAA
797

Default

Np. Test it out with a voltmeter or multimeter. Take one oem connector that would've connected to the oem headlight low/high bulbs, and then test which ones give you a +13V or so. If you get negative, then just switch the voltmeter leads. You should get something like this:


Then, you know which ones to feed your ballast and halogen high beam bulbs with for sure.
satrya is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2012, 10:41 AM   #5
Rodrigohc
Scooby Newbie
 
Member#: 294042
Join Date: Sep 2011
Default

Thanks to you too for the info!!
Rodrigohc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.