Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday December 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-01-2012, 03:53 PM   #1
robking18
Scooby Newbie
 
Member#: 330574
Join Date: Aug 2012
Default 05 Impreza rs w/ STI cluster help!!!

I have an 05 Impreza RS and recently found a STI cluster for an undisclosed price that I could not pass up. I installed it and thought, wow, fairly easy. Abs light and cel on but i can manage that. I noticed my running lights were on even though the light switch was in the off position, and the keys were not even in the ignition. I had to remove the 20 amp fuse for the lights in order to prolong my already straining battery. Any ideas or help would be appreciated. Also, the factory alarm upon hitting lock and closing my door no longer flashes my lights or beeps while the 20 amp light fuse is in. When its out, and the running lights are no longer on, the "armed" beep and flash work. Im stumped. The brake lights still work with the fuse out so i might just run a switch for when it gets dark until i can figure this out. PLEASE help.

* Registered users of the site do not see these ads.
robking18 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 04:19 PM   #2
robking18
Scooby Newbie
 
Member#: 330574
Join Date: Aug 2012
Default

hopefully its just the switch on top of the column....if it is ill /facepalm
robking18 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 07:30 PM   #3
robking18
Scooby Newbie
 
Member#: 330574
Join Date: Aug 2012
Default

Quote:
Originally Posted by robking18
hopefully its just the switch on top of the column....if it is ill /facepalm
Annnddd it was the button. I almost walked into a wall on purpose afterwards.
robking18 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.