Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2012, 07:55 AM   #1
vision.dynamix
Scooby Guru
 
Member#: 139955
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston
Vehicle:
2015 Subaru STI
Black, like my soul.

Default Head unit, amp, or other?

Lately, my system developed a phenomenon where if I turn the volume up more than "20" (goes up to over 60 IIRC), the amp for the front sound stage will cut out and I will only have noises from the sub. Turn it down a click and it'll come back.

Eclipse CD3100
Alpine v-power (Mrp-f400 or something like that)
Alpine type-r components
* Registered users of the site do not see these ads.
vision.dynamix is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 02:25 PM   #2
CHR1S H4NSEN
Scooby Newbie
 
Member#: 330050
Join Date: Aug 2012
Chapter/Region: TXIC
Location: 'MURIKA
Vehicle:
2013 WRX 5DR Limited
Silver

Default

What are the amp settings at? HPF/LPF, Subsonic, gain, etc etc. On the actual amp and at the Eclipse.
CHR1S H4NSEN is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 02:27 PM   #3
vision.dynamix
Scooby Guru
 
Member#: 139955
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston
Vehicle:
2015 Subaru STI
Black, like my soul.

Default

I forgot to add that the system has been in the car since 2008.

I will check those settings later.
vision.dynamix is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.