Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday November 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2012, 03:15 PM   #1
Hodgepodge
Scooby Newbie
 
Member#: 305481
Join Date: Dec 2011
Chapter/Region: NESIC
Location: Connecticut
Vehicle:
1997 Legacy
Black

Default Help

I have a 97 legacy gt (2.5) it's idles low, <1000 and when I drive it one of the spark plug wires gets "shot off" the plug for lack of a better term. The boot on the wire looks charred.
I have tinkered with it for a while and I'm out of ideas.
* Registered users of the site do not see these ads.
Hodgepodge is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2012, 01:58 PM   #2
Denver_97subie
Scooby Newbie
 
Member#: 323332
Join Date: Jun 2012
Chapter/Region: RMIC
Location: Denver
Vehicle:
1997 Subaru legacy
silver

Default

Quote:
Originally Posted by Hodgepodge
I have a 97 legacy gt (2.5) it's idles low, <1000 and when I drive it one of the spark plug wires gets "shot off" the plug for lack of a better term. The boot on the wire looks charred.
I have tinkered with it for a while and I'm out of ideas.
Not to sure.but id say replacement?
Denver_97subie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help in milwaukee dankjeweler Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 4 03-17-2012 02:50 PM
Help Help *wrx Wont Start* Help Help hawaiifosho Newbies & FAQs 11 05-27-2011 09:22 AM
Help Help Sos Help Help! 04sti the famlfax Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 8 09-29-2008 07:12 PM
HELP HELP HELP Need help diagnosing a clutch problem.... redoktober_99 Tri-State Area Forum 9 02-06-2007 11:28 PM
Help Help Help Help Diehard Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 8 11-08-2006 04:42 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.