Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 29, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2012, 01:55 PM   #1
isabura
Scooby Newbie
 
Member#: 118818
Join Date: Jun 2006
Location: gary/bloomington Indiana
Vehicle:
1995 bk legacy wagon

Default sl-i.net down or closed?

Is the site closed, because I loved that site
* Registered users of the site do not see these ads.
isabura is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 11-03-2012, 08:29 PM   #2
98legwag
Scooby Specialist
 
Member#: 160325
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: MD
Vehicle:
09 Legacy 3.0R
SWP

Default

It worked an hour ago. But its not now.
98legwag is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2012, 11:18 AM   #3
Wiscon_Mark
Scooby Guru
 
Member#: 94945
Join Date: Aug 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: Plover, WI
Vehicle:
2012 Impreza
Sport Limited DGM

Default

Are you still having problems? The forums are up and running for me.

If you are, PM me here and I will respond as quckly as I can to see if its an issue with just your username. We're in the process of forum upgrades, so things may be a little hinky.
Wiscon_Mark is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2012, 11:03 PM   #4
98legwag
Scooby Specialist
 
Member#: 160325
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: MD
Vehicle:
09 Legacy 3.0R
SWP

Default

Its worked all day today for me.
98legwag is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 07:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.