Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday December 8, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2016, 04:19 PM   #1
tsouzee
Scooby Newbie
 
Member#: 444000
Join Date: Apr 2016
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
2017 WRX Limited CVT
CWP

Default 2017 WRX 7" HU non HK bluetooth issues.....

Hello everyone. So I have a 2017 with the 7" HU. I've been experiencing issues where I get no audio during phone calls via bluetooth. If I restart my phone or toggle bluetooth on/off it works for a few phone calls, but then I'll get a call (i hear the ringing) but once I pick up nothing. Huge PIA. Anyone have similar issues and find a fix?

By the way I have a Moto X android phone.
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by tsouzee; 11-23-2016 at 04:43 PM.
tsouzee is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 11-25-2016, 11:53 AM   #2
mstrfigs
Scooby Newbie
 
Member#: 452174
Join Date: Aug 2016
Location: Lyndhurst, NJ
Vehicle:
2016 WRX Premium M/T
White

Default

Did you check that the audio from the phone is using bluetooth, during that moment?

I have an iPhone and sometimes it happens to me, not frequently but enough to complain. The phone rings over bluetooth, but when I answer the call, it gets picked up and the audio is coming from the phone itself instead of bluetooth and the speakers. So I have to change the location, on the phone, from handset to bluetooth.
mstrfigs is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2016, 04:22 PM   #3
tsouzee
Scooby Newbie
 
Member#: 444000
Join Date: Apr 2016
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
2017 WRX Limited CVT
CWP

Default

^^^ I'll have to look into that. Thank you. We have the exact same symptoms, except I do not get audio on the ohone unless I hit 'transfer to phone' off the HU, and put the phone on speaker. It's the weirdest thing. It will literally work for a few calls, and then just doesn't work. I either need to toggle the bluetooth on the phone, or if that doesnt work reboot the phone, and/or unpair and repair from the HU. Super annoying.
tsouzee is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.