Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.5L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2012, 04:33 PM   #1
XSTIc
Scooby Newbie
 
Member#: 190996
Join Date: Oct 2008
Chapter/Region: SCIC
Default Normal amount of engine movement on start up? Video inside

I'm selling my STi and I have a potential buyer who is concerned that the engine moves too much on start up based on the following video. (if the dropbox link doesn't work I can upload it to youtube)

https://www.dropbox.com/s/edhjr2mzjssz9gd/IMG_0275.MOV

There is no noticeable movement from the engine when starting up when you are sitting in the driver's seat, or anywhere else in the car. Start up feels smooth, on rev the engine doesn't shake (as seen in the video) and it drives smoothly. I believe this to be a normal amount of movement back and forth on start up, but since I've been asked I'm looking for a non biased opinion. Thoughts?
* Registered users of the site do not see these ads.
XSTIc is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2012, 05:47 PM   #2
jtrakel
Scooby Specialist
 
Member#: 242647
Join Date: Mar 2010
Chapter/Region: NWIC
Location: Lacey, WA
Vehicle:
04
PSM

Default

normal
jtrakel is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2012, 06:11 PM   #3
scoobasaurusrex
Scooby Specialist
 
Member#: 255114
Join Date: Aug 2010
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
2007 wrb wrx wagon
93oct vf43 ewg

Default

Nay, that's 100% normal. If it was bouncing off the firewall you might have a problem
scoobasaurusrex is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2012, 08:37 PM   #4
XSTIc
Scooby Newbie
 
Member#: 190996
Join Date: Oct 2008
Chapter/Region: SCIC
Default

That's what I thought, thanks you two!
XSTIc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.