Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday September 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2012, 11:25 AM   #1
zach1288
Scooby Newbie
 
Member#: 150510
Join Date: Jun 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: Ohio
Vehicle:
2006 Impreza WRX
World Rally Blue

Default Problem with Alpine CDE-103BT

I have an Alpine CDE-103BT in my 2006 WRX and about once a week or sometimes more the unit turns on and plays a song but no sound comes out of the speakers. If I take the face plate off and press the reset button than it works just fine?
* Registered users of the site do not see these ads.
zach1288 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 12:31 PM   #2
dcormier
Scooby Newbie
 
Member#: 336380
Join Date: Oct 2012
Vehicle:
2013 WRX 5-door
SWP

Default

I don't know that it will fix it, but you might want to try upgrading the firmware.

http://www.alpine.co.uk/support/blue...re-update.html
dcormier is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 12:33 PM   #3
zach1288
Scooby Newbie
 
Member#: 150510
Join Date: Jun 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: Ohio
Vehicle:
2006 Impreza WRX
World Rally Blue

Default

How do I update with Bluetooth?
zach1288 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 01:46 PM   #4
dcormier
Scooby Newbie
 
Member#: 336380
Join Date: Oct 2012
Vehicle:
2013 WRX 5-door
SWP

Default

Go to the link I posted. Scroll down and follow the instructions.
dcormier is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.