Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-24-2012, 12:27 PM   #1
DelSol_Racer
Scooby Newbie
 
Member#: 339729
Join Date: Dec 2012
Chapter/Region: TXIC
Location: San Antonio
Vehicle:
2002 Impreza WRX
WR Blue Mica

Default loose vaccum hose? help!

well i was checking out the car for a noise and i found this loose hose, the hose connects to a purge valve looking thing. sits under the TMIC, two hoses are connected to it. a small hose (the one that's loose) and one big hose, that runs across the TMIC (connected to the aluminum piping) looked for it in the forum but i no one made a reply to a previous thread. needed to know there it hooks up, didn't find any other place where it connects to.

thanks in advanced

* Registered users of the site do not see these ads.
DelSol_Racer is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2012, 12:48 PM   #2
happs subi
Scooby Specialist
 
Member#: 200288
Join Date: Jan 2009
Chapter/Region: BAIC
Location: East Bay Area, CA
Vehicle:
2002 Impreza WRX
World Rally Blue

Default

I could probably help you if you give me a little better description
happs subi is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2012, 01:23 PM   #3
Ernest
Scooby Specialist
 
Member#: 45076
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: Rockland County, NY
Vehicle:
2004 Stg2 Wagon 4eat
Silver

Default

Don't panic. Search vacuum diagram. Get a new one. Or get a hose clamp and tighten it around hose. No hose clamp, get some zip ties and done.
Ernest is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.