Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday April 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2013, 11:53 AM   #1
CAPTAIN1N5ANO
Scooby Newbie
 
Member#: 252297
Join Date: Jul 2010
Chapter/Region: NESIC
Location: A CARDBOARD BOX IN VT
Vehicle:
2002 WRX STI
MIDNIGHT BLACK PEARL

Default Cel on 2.5rs

Getting cel with codes p0420 p0156 p0442 car has new exhaust with high flow cat and new gas cap. Smoke tested found no leaks. Could bad af sensor cause ??? Thanks for help.
* Registered users of the site do not see these ads.
CAPTAIN1N5ANO is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2013, 01:31 AM   #2
Bubakanush
Scooby Newbie
 
Member#: 209975
Join Date: Apr 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: Egg Harbor Twp, South Jersey
Vehicle:
2006 Impreza 2.5i
SGM

Default

Quote:
Originally Posted by CAPTAIN1N5ANO View Post
Getting cel with codes p0420 p0156 p0442 car has new exhaust with high flow cat and new gas cap. Smoke tested found no leaks. Could bad af sensor cause ??? Thanks for help.
Subaru CEL log.
Bubakanush is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.