Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-20-2013, 11:38 AM   #1
helli
Scooby Newbie
 
Member#: 276215
Join Date: Mar 2011
Chapter/Region: Tri-State
Location: upstate ny
Vehicle:
2005 legacy gt
black pearl

Default

Changed plugs coils and also injectors and nothing changes the mid mainly occurred at idle so my last guess would be either a burnt intake or Exhuast valve is there anything else I can do besides pulling the heads off and changing them also cylinder 2 is running rich would could be the cause for this ?? Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by helli; 01-21-2013 at 11:20 AM.
helli is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 03:00 AM   #2
Bigsurlyt
Scooby Newbie
 
Member#: 344457
Join Date: Jan 2013
Default

ECU or maybe a blocked/ fouled injector?? IACV out of tune? Vacuum leak? Check the easy stuff before spending big $$

Good luck
Bigsurlyt is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2013, 08:57 AM   #3
helli
Scooby Newbie
 
Member#: 276215
Join Date: Mar 2011
Chapter/Region: Tri-State
Location: upstate ny
Vehicle:
2005 legacy gt
black pearl

Default

Quote:
Originally Posted by Bigsurlyt View Post
ECU or maybe a blocked/ fouled injector?? IACV out of tune? Vacuum leak? Check the easy stuff before spending big $$

Good luck
Thanks for the feed back it took like a week b4 anyone tryed any input lol thank u mean idle air control valve also would that affect 1 cylinder to misfire as well as the vacuum leak??
helli is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.