Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday October 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2002, 10:19 AM   #1
2.5GT
Scooby Specialist
 
Member#: 2697
Join Date: Oct 2000
Location: Olney, MD. Work in McLean, VA
Vehicle:
2000 Celica GT-S
Spectra Blue

Default Is my O2 sensor goin south?

My A/F gauge is giving a relatively consistent lean run condition in all throttle positions. I start the car and the gauge reads stoichiometric and then quickly sweeps down to lean where it stays the remainder of the time.

Is my o2 sensor goin up?

Jason
* Registered users of the site do not see these ads.
2.5GT is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2002, 02:45 AM   #2
Ludelover
Scooby Newbie
 
Member#: 24108
Join Date: Sep 2002
Location: Redwood City
Vehicle:
94 Prelude
Milano Red

Default

That's just one of the many things it could be. You're going to have to go into a little more detail and do some troubleshooting to find out what the cause of that is. Is the car running normal at idle? Full throttle? Does it ping? ect ect.
Ludelover is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I know you guys will know... Is my O2 sensor bad? webkris New England Impreza Club Forum -- NESIC 8 03-22-2006 08:29 PM
Is my O2 sensor dead? Righteous Jam Service & Maintenance 1 01-11-2005 10:34 AM
where is my O2 sensor????? Matthew Adorjan General Community 1 11-18-2002 02:51 PM
is my O2 sensor damaged? baldcherub Service & Maintenance 2 12-22-2001 04:37 PM
Where does my O2 sensor go? scootr Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 10 11-12-2001 03:31 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.