Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2013, 07:24 PM   #1
Bluemachine
Scooby Specialist
 
Member#: 302496
Join Date: Nov 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: Columbia,MD
Vehicle:
2013 WRX STI
WRB

Default

Hello,
I have a 2013 sti with 6,000 miles., and recently exeperenced a issue.

This has occured 2 times right after start up both times temps 60-80 degrees. Shifting at proper rpm and when I went to 5th would not allow me at all. Felt slight resistance and had to shift to 4th again and make another attempt. And was finnaly allowed to go into 5th. The event friengtedned the crap out of me.

Any clue?

Btw
Never launched or raced
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by Bluemachine; 06-27-2013 at 07:35 PM.
Bluemachine is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2013, 12:38 PM   #2
Bluemachine
Scooby Specialist
 
Member#: 302496
Join Date: Nov 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: Columbia,MD
Vehicle:
2013 WRX STI
WRB

Default

Solved turned shift nob looser
Bluemachine is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.