Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-29-2013, 05:53 PM   #1
AteBitHero
Scooby Newbie
 
Member#: 328619
Join Date: Aug 2012
Chapter/Region: SCIC
Location: Fallbr
Vehicle:
2003 Impreza wrx
Silver

Default 2003 WRX security lighting issue, need help troubleshooting!

Hey guys, my car is a 2003 wrx with a clifford keyless entry and remote start security system. I bought this car from the previous owner and didn't really stay in touch, which is unfortunate because now I have an issue with the alarm lighting. Whenever you lock or unlock the car using the remote, the tail lights and outer headlights blink, except now it doesn't. Now the lights stay on of their own, and my headunit is flashing like from a surge of power.

**UPDATE** If any mods are creeping about, would one of you mind deleting this post, I just was really dumb. "Security lights," stupid parking light switch....
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by AteBitHero; 05-30-2013 at 07:59 AM. Reason: Made a stupid
AteBitHero is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.