Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-01-2002, 12:03 AM   #26
DiMensionX
Scooby Newbie
 
Member#: 23517
Join Date: Aug 2002
Location: Atlanta, GA (Alpharetta)
Vehicle:
2002 WRX
Silver

Default

Once I get the tuning a little more set I'll post an update. It honestly "runs" better than stock IMO just for putting around, and the WOT runs I made were very quick. I don't have any hard data yet though. I don't know that I agree that the VF34 spools slower than stock, thats not how it feels to me. It seems MUCH more opened up and not laggy at all. Like I said, let me get MY screwup's fixed and I'll post some accurate reports on the feel and the numbers.

Injectors are in now, what a pain. Whoever thought up those green brackets should be shot. I now have screwed up a tumble valve controller and am working on that, the car is a dog at 5K because of this. So, no more running it till thats fixed. Something stupid I'm sure, about to head back out to the garage to double check all the connections and what not.

Shawn
* Registered users of the site do not see these ads.
DiMensionX is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2002, 03:03 AM   #27
DiMensionX
Scooby Newbie
 
Member#: 23517
Join Date: Aug 2002
Location: Atlanta, GA (Alpharetta)
Vehicle:
2002 WRX
Silver

Default

Ok, I'm going to start another post as I have this thing dialed in and working better than I could imagine. All I can say is HOLY SMOKE what a kick butt unit!

Shawn
DiMensionX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another Utec/Idle/Cams question TyranosaurusWRX UTEC 7 06-19-2009 01:09 PM
Another, yes... another turbo question... o_O"... Liam Factory 2.0L Turbo Powertrain 22 05-20-2007 12:06 AM
utec question changing to MBC from utec boost trbowrx Engine Management & Tuning 8 06-28-2005 07:15 AM
another utec question turbosporttsi Engine Management & Tuning 2 06-19-2005 02:23 AM
Another UTEC map question bhkim126 Engine Management & Tuning 3 11-20-2003 02:54 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.