Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-18-2013, 04:17 PM   #1
Omni003k
Scooby Newbie
 
Member#: 348963
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: MWSOC
Location: Carbondale, IL
Vehicle:
2008 WRX
Lightning Red

Default Tail lights/ DRL problem

I just did a long road trip from el paso to illinois. I found out thanks to a cop that my tailights aren't working. Heres what I know:

What I don't have:
DRL's
Third brake light that's inside the car in the back window
Tailights (the red ones that come on when you turn you headlights on)


What I do have:
The brake lights that are in the housings by the trunk lid
The third brake light in the spoiler
Head lights
Fog lights
Turn signals
Reverse lights

Checked all fuses, I noticed my head lights would flicker slightly every now and then too.

Any ideas?
* Registered users of the site do not see these ads.
Omni003k is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2013, 12:11 AM   #2
Slacktron
Scooby Newbie
 
Member#: 339342
Join Date: Nov 2012
Chapter/Region: Tri-State
Location: NNJ
Vehicle:
2009 Impreza 2.5i
Silver

Default

This might be a silly question, but are you sure your DRL's are actually not working? I was trying to take a look at mine (wanted to see how my yellow bulbs look ) and I realized it's literally impossible to see them without someone helping you unless you park in front of a reflective surface, as they're only on while in drive and the parking/e-brake turns them off so you can't get out to look.

Also, it sounds like you drive the sedan, which doesn't look like it has LED bulbs in the rear. Is it possible that they all just died? Alternatively it would also make more sense if your DRL's worked as that would indicate a problem with the wiring harness towards the rear.
Slacktron is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2013, 02:51 AM   #3
xtasi
Scooby Newbie
 
Member#: 376709
Join Date: Dec 2013
Chapter/Region: RMIC
Location: Colorado
Vehicle:
2012 Impreza
Silver

Default

Maybe adding some resistors?
xtasi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.