Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday March 3, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2013, 12:48 PM   #26
Isleblue65
Scooby Newbie
 
Member#: 359400
Join Date: Jun 2013
Location: Santa Rosa, CA
Vehicle:
2013 WRX
Satin White Pearl

Default

YES! Worked for me too.

IOS 7 is a POS on so many levels. It has caused functionality issues with many of my apps, Siri, work Outlook functions, music and more.

I'm glad I read this post as I was about ready to give up on iPhone and go get something else.
* Registered users of the site do not see these ads.
Isleblue65 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2013, 12:57 PM   #27
HammrsHell
Scooby Newbie
 
Member#: 363758
Join Date: Jul 2013
Chapter/Region: South East
Location: Arkansas
Vehicle:
2013 WRX Hatchback
Satin White Pearl

Default

Quote:
Originally Posted by Isleblue65 View Post
YES! Worked for me too. IOS 7 is a POS on so many levels. It has caused functionality issues with many of my apps, Siri, work Outlook functions, music and more. I'm glad I read this post as I was about ready to give up on iPhone and go get something else.
I liked it at first but the cracks in the software are really starting to show through...
HammrsHell is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2013, 07:56 PM   #28
doeboy23
Scooby Newbie
 
Member#: 358362
Join Date: Jun 2013
Default

I got mine to work just by resetting the phone.
doeboy23 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2013, 03:06 PM   #29
Jmhm17
Scooby Newbie
 
Member#: 224097
Join Date: Sep 2009
Chapter/Region: NESIC
Location: Clinton, Ma.
Vehicle:
2012 WRX Hatch - DGM
Stage 1 - Tuned by Bren

Default

Issue is back.. its like every couple of days I have to reboot the phone. some times the buttons will stop working and other times it will not display the song info on the headunit.. man Apple sucks!
Jmhm17 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2013, 03:00 PM   #30
Todd_wrx
Scooby Newbie
 
Member#: 316634
Join Date: Apr 2012
Chapter/Region: VIC
Location: Kelowna, BC
Vehicle:
2003 Wrx spec r1
Sonic yellow

Default

I have same problems in my kia sportage. Can't play music, won't connect. Will disconnect when I try to make calls. Hard reset, re connect. Nothing works. New update is for sure going to happen
Todd_wrx is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2013, 04:00 PM   #31
KManZ
Scooby Newbie
 
Member#: 220694
Join Date: Aug 2009
Chapter/Region: MAIC
Location: Rockville, MD for now...
Vehicle:
2012 STi
Satin White Pearl

Default

Recent iOS update.. hopefully things got un****ed.
KManZ is online now   Reply With Quote
Old 10-26-2013, 09:39 PM   #32
rexworx
Scooby Guru
 
Member#: 103232
Join Date: Dec 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: GTX3076R-276/272, GTX3071R
Vehicle:
MY05 GDA,MY04FXT6spd
2.5ltr,PPG,Front LSD,4.44

Default

My Fiance was having this issues with her 13 wrx. we'll what seemed to work for you folks. Thanks...
rexworx is online now   Reply With Quote
Old 10-26-2013, 10:20 PM   #33
HammrsHell
Scooby Newbie
 
Member#: 363758
Join Date: Jul 2013
Chapter/Region: South East
Location: Arkansas
Vehicle:
2013 WRX Hatchback
Satin White Pearl

Default

Quote:
Originally Posted by rexworx View Post
My Fiance was having this issues with her 13 wrx. we'll what seemed to work for you folks. Thanks...
Great!!!
HammrsHell is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 04:55 AM   #34
Asti113
Scooby Newbie
 
Member#: 343619
Join Date: Jan 2013
Default

My problem:
Bluetooth wasn't responsive on a Big Jambox or in my GR STi. It would play but everything had to be changed through/on unlocked phone.

The solution:
Turn off the 'control center' (it's the swipe from the bottom feature) then restart the phone.

It's work for the last week and even with iOS 7.0.3
Asti113 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.