Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 14, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2013, 04:54 PM   #1
moody1
Scooby Newbie
 
Member#: 369421
Join Date: Sep 2013
Chapter/Region: MWSOC
Location: KY Capital
Vehicle:
2009 WRX Sti
WRB

Lightbulb just installed v3 need help

I just installed my v3. Stage 1 93oct with stock intake map. Idles better than it did. Really did not have time to test drive it before leaving for work. So when I got out on the main road got into the gas at 4.5lbs of boost it cuts out. Even when running in 6th and it gets the boost gets up it cuts out. Can someone maybe give me some insight to what I have done wrong

thanks
moody
* Registered users of the site do not see these ads.
moody1 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2013, 07:28 PM   #2
moody1
Scooby Newbie
 
Member#: 369421
Join Date: Sep 2013
Chapter/Region: MWSOC
Location: KY Capital
Vehicle:
2009 WRX Sti
WRB

Default

This is on a 09 sti
moody1 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2013, 10:21 PM   #3
HinshawWRX
Medium Frank
Moderator
 
Member#: 140114
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: Common Sense, VA
Vehicle:
2014 Porsche
GT3 (Currently on Fire)

Default

Are you sure you did not install an economy or valet map by accident?

I would not try/worry about boost in 6th gear.
HinshawWRX is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2013, 06:20 PM   #4
SlimJim8804
Scooby Specialist
 
Member#: 241943
Join Date: Mar 2010
Location: NNJ
Vehicle:
2065 Magic Carpet
Swirl Rally Bleu

Default

Try the HWG map?
SlimJim8804 is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2013, 12:36 AM   #5
khalid6197
Scooby Newbie
 
Member#: 332500
Join Date: Sep 2012
Location: Fairfax, Virginia
Vehicle:
2012 STi
white

Default

Call Cobb tuning bro.....
khalid6197 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.