Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday April 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2013, 02:09 PM   #1
takky
Scooby Newbie
 
Member#: 262925
Join Date: Nov 2010
Default Hawkeye Gap Issues???

I have the hawkeye front end but the area between the hood and front bumper grill inserts have like a 1/2" gap between them... Due to my OCD and the fact that NASIOC members are pure GENIUS I was hoping to have some light shed on the situation....
* Registered users of the site do not see these ads.
takky is online now   Reply With Quote
Old 11-07-2013, 03:28 PM   #2
Crystal_Imprezav
Scooby Specialist
 
Member#: 84105
Join Date: Mar 2005
Chapter/Region: SCIC
Location: I'm a Newbie
Vehicle:
2005 Super Slow STi
CGM

Default

Try adjusting the rubber stoppers on the radiator support. If that doesn't work, its likely the car had some front end damage and the radiator support was repaired/replaced.
Crystal_Imprezav is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2013, 03:34 PM   #3
takky
Scooby Newbie
 
Member#: 262925
Join Date: Nov 2010
Default

ok cool thanks... if it has had some front end damage any suggestions on how to repair that??
takky is online now   Reply With Quote
Old 11-08-2013, 01:22 PM   #4
Crystal_Imprezav
Scooby Specialist
 
Member#: 84105
Join Date: Mar 2005
Chapter/Region: SCIC
Location: I'm a Newbie
Vehicle:
2005 Super Slow STi
CGM

Default

Body shop would need to put it on a frame correction jig, get it within specs, and probably replace the radiator support.
Crystal_Imprezav is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 05:52 PM   #5
Vt_rdr
Scooby Newbie
 
Member#: 363640
Join Date: Jul 2013
Chapter/Region: NESIC
Location: Vermont
Vehicle:
2010 WRX
SWP

Default

Post some pictures and maybe we can get you sorted out.
Vt_rdr is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2013, 07:41 AM   #6
Uncle Scotty
Scooby Guru
 
Member#: 16200
Join Date: Mar 2002
Vehicle:
OK Houston
we have an Uncle

Default

if it aint broke dont fix it

is it broke?
Uncle Scotty is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 09:58 PM   #7
takky
Scooby Newbie
 
Member#: 262925
Join Date: Nov 2010
Default

no it isnt broke and i will get pix up asap... just been between jobs so no $$
takky is online now   Reply With Quote
Old 12-07-2013, 10:02 AM   #8
HoboBob
Scooby Specialist
 
Member#: 253560
Join Date: Jul 2010
Chapter/Region: South East
Location: Redneck Riviera, SC
Vehicle:
'05 FXT
Asspen White

Default

My hawkeye has the same thing. I've seen some with it and some without. No idea why.
HoboBob is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2013, 06:15 PM   #9
takky
Scooby Newbie
 
Member#: 262925
Join Date: Nov 2010
Default

thats exactly my thing... I cant understand if its my bumper cover or what??
takky is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.