Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday November 26, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > General Community

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2013, 02:28 AM   #1
Scooby Newbie
Member#: 349610
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: VIC
Location: Prince George ,bc
06 STI

Default Electrical issue ..

hey guys ive got a weird one .. well atleast for me.

my 06 sti was hit out front of my buddies house (no big deal). phone up insurance get the damage to headlamp, hood and bumper delt with.

so I get the car back today... when I pick it up they had to jump it?! (ive never had and issues with my battery before and they said it was dead and they tested it when they first got it )

ok whatever that battery was old anyways... go buy a new oem replacement, I install it.

that car wont even turn on? I checked the voltage and I am getting power, cleaned my pos and neg wires.. I know this is forsure that im phoning insurance tomorrow because I never had any of these issues before the body shop..
* Registered users of the site do not see these ads.
boardinjorden is offline  
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 12-03-2013, 04:22 AM   #2
Scooby Specialist
Member#: 253560
Join Date: Jul 2010
Chapter/Region: South East
Location: Redneck Riviera, SC
'08 Jeep Wrangler


Check the wires and see if something is drawing from the battery. My bet would be something is.
HoboBob is offline  
Old 12-03-2013, 04:23 AM   #3
Uncle Scotty
*** Banned ***
Member#: 16200
Join Date: Mar 2002
OK buy Nates beans


blew the fuse

and wrong forum
Uncle Scotty is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.