Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 16, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2013, 06:52 PM   #1
SUBY1305
Scooby Newbie
 
Member#: 235048
Join Date: Jan 2010
Chapter/Region: NESIC
Vehicle:
2002 Impreza WRX 2.0
Blue

Default Clutch noise

I have a 5 speed 02 wrx. Its making a wierd grinding noise when I push the clutch down. When its in gear its fine. It mainly happens in first second and reverse and sometimes its so bad it gets stuck in gear and I have to turn the car off to get it out of gear. Its a loud grinding noise. Any ideas what it could be?
* Registered users of the site do not see these ads.
SUBY1305 is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2013, 10:03 PM   #2
bsuby
Scooby Newbie
 
Member#: 347520
Join Date: Feb 2013
Chapter/Region: TXIC
Location: Austin Tx
Vehicle:
02 wrx
midnight black

Default

I had a similar issue an mine turned out to be a bad clutch fork an throw out bearing thats one thing to look for
bsuby is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 09:40 PM   #3
boardinjorden
Scooby Newbie
 
Member#: 349610
Join Date: Mar 2013
Chapter/Region: VIC
Location: Prince George ,bc
Vehicle:
06 STI
Blue

Default

Quote:
Originally Posted by bsuby View Post
I had a similar issue an mine turned out to be a bad clutch fork an throw out bearing thats one thing to look for

that was my problem too!
boardinjorden is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.