Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday December 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-24-2014, 12:02 AM   #1
tvbuster
Scooby Newbie
 
Member#: 393179
Join Date: Jun 2014
Angry short video clip of engine sound on 2008 wrx new car help

Hi guys, here's a link I made https://www.youtube.com/watch?v=jK81-fgDAFU
to a short video clip I took of my car. I just got the car two days ago. It's a 2008 wrx and when I looked at the car it sounded fine. I had the dealership get the timing belt and water pump done for me included in the price of the deal because the car is at 103,000 miles. After I brought it home I started it up and popped the hood then heard this weird rattling kinda noise. Sorry for the bad sound quality and shaky video but I'm guessing some of you will be able to give me some ideas as to what this could be. I really can't tell where it's coming from... it's almost like there are two separate noises occurring now... one is a rattle and the other is a whoosh kinda noise... I am going to have them look at it again but I would like some ideas before I bring it back in because I don't want to get told it's nothing and not have an answer.

Thanks! I appreciate any ideas
* Registered users of the site do not see these ads.
tvbuster is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 05:54 PM   #2
merdok
Scooby Newbie
 
Member#: 391377
Join Date: May 2014
Default

One of those sounds like a vacuum leak somewhere, but i'm sure that you looked around for hoses not connected to anything.

Did you find out what the issue was from?
merdok is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2014, 09:02 AM   #3
tvbuster
Scooby Newbie
 
Member#: 393179
Join Date: Jun 2014
Default

I found out when I took it back to the dealer they discovered it was the timing belt tensioner. They didn't replace it the first time so they did it again.
tvbuster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.