Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday December 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2002, 01:08 PM   #1
02GatorWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 13768
Join Date: Dec 2001
Location: Atlanta
Vehicle:
2002 WRX (Sold :( )
Platinum Silver Metallic

Default P0136 CEL after Clutch install

Just got my car back yesterday from the Subaru dealer after getting my clutch replaced for the shudder issue. After driving about 30 miles or so I got the dreaded check enging light. I have a bosal downpipe that I got an ILP Performance fix well before the clutch install and all was fine for 800 plus miles with no cel lights. Could I attribute the install of the clutch to this code?
* Registered users of the site do not see these ads.
02GatorWRX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CLutch issue after clutch install jawwadh Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 16 06-05-2006 02:07 PM
CEL after Clutch & flywheel install melfammy Transmission (AT/MT) & Driveline 5 07-27-2004 09:35 PM
CEL after catback install?? FastWagon Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 3 05-20-2004 03:59 AM
no CEL AFTER header install...? jefersun Engine Management & Tuning 1 03-13-2004 11:15 PM
No CEL after DP install wrxpeed Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 10 01-22-2004 01:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.