Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday April 29, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Vancouver Impreza Club
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Vancouver Impreza Club Forum -- VIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2002, 02:07 PM   #1
bakchoi
Scooby Newbie
 
Member#: 23765
Join Date: Aug 2002
Location: Vancouver
Vehicle:
1999 impreza 2.5rs
Silver

Default having trouble loading up nasoic

the past week or so i have been having trouble loading up the site...it keeps saying bad gateway

anyone else getting this problem
* Registered users of the site do not see these ads.
bakchoi is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 11-25-2002, 02:29 PM   #2
jftam
Scooby Newbie
 
Member#: 11733
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver, BC, Canada
Vehicle:
2004 WRX Wagon
World Rally Blue

Default

I've been having trouble with my Shaw connections at home and my mom's.

www.nasioc.com does not work and I have to input the ip address.

However, the Telus connection we have at work seems to work fine.

My guess, the Shaw DNS servers haven't updated yet.

Jim
jftam is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2002, 03:41 PM   #3
SSR
Scooby Newbie
 
Member#: 14760
Join Date: Jan 2002
Location: Vancouver, BC
Vehicle:
2002 Legacy GT LTD
Black Granite Pearl

Default

I was having the same problem over the weekend.

from what Orbiter told me:
To fix it, try clearing ur temp internet files and your cookies..should work fine after that

btw. i'm using Telus ADSL
SSR is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2002, 04:21 PM   #4
bakchoi
Scooby Newbie
 
Member#: 23765
Join Date: Aug 2002
Location: Vancouver
Vehicle:
1999 impreza 2.5rs
Silver

Default

Quote:
Originally posted by SSR
I was having the same problem over the weekend.

from what Orbiter told me:
To fix it, try clearing ur temp internet files and your cookies..should work fine after that

btw. i'm using Telus ADSL
yeah i tried that it doens't seem working....at my school we use telus it seems to be working fine but at home i use cable...and it doesn't work i guess it just cable then!!
bakchoi is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2002, 04:31 PM   #5
Orbiter
Scooby Specialist
 
Member#: 66
Join Date: Jul 1999
Location: Vancouver, British Columbia, C
Vehicle:
2002 Impreza WRX
Britney Edition

Default

you guys can try www.impreza-club.com as well. This should redirect you to www.nasioc.com
Orbiter is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2002, 08:53 PM   #6
sandy lam
Scooby Specialist
 
Member#: 2498
Join Date: Sep 2000
Location: Abbotsford/Burnaby, BC, Canada
Vehicle:
1999 Impreza 2.5RS
RBP

Default

haha it's funny that how the club is going backwards... we are now using out old logo and the old domain name... hopefully... we can talk like we used to here too.... and hopefully all our "old friends" would all come back and have fun together... I really miss it......
sandy lam is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2002, 09:37 PM   #7
KIMUTAKU
Scooby Specialist
 
Member#: 19776
Join Date: Jun 2002
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver, Canada
Vehicle:
2012 GVF SWP
Ninja Lime Green

Default

hey i had the same problem too...in fact...i was just having problem loading this site an hour ago...what the hell is wrong??
KIMUTAKU is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2002, 09:44 PM   #8
imprezaboi
Scooby Specialist
 
Member#: 7382
Join Date: Jun 2001
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver, BC
Vehicle:
MY01 GC8 - 4
BRP

Default

^
|
|
Ditto, about an hr ago I couldn't realli load up the page properly.
This is weird. Is it something to do with Shaw?
imprezaboi is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2002, 03:14 AM   #9
Ashton
Scooby Specialist
 
Member#: 793
Join Date: Jan 2000
Chapter/Region: VIC
Location: Burnaby, BC
Vehicle:
2000 Impreza 2.5 RS
Silver

Default

Quote:
Originally posted by sandy lam
haha it's funny that how the club is going backwards... we are now using out old logo and the old domain name... hopefully... we can talk like we used to here too.... and hopefully all our "old friends" would all come back and have fun together... I really miss it......
who you calling old Sandy!?!

yeah, I know what you mean though
Ashton is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2002, 05:48 AM   #10
Orbiter
Scooby Specialist
 
Member#: 66
Join Date: Jul 1999
Location: Vancouver, British Columbia, C
Vehicle:
2002 Impreza WRX
Britney Edition

Default

doesnt anyone read the homepage stickys?


------------------------------------------------------------
Well everyone should now be able to access the new address http://www.nasioc.com/. We were getting a lot of e-mails from people who were having a lot of trouble accessing the site. And after a LOT of troubleshooting we found out that our internet service provider had actually removed some records from their DNS servers.

In non-techie: they removed some stuff that allowed everyone to access our site. Techno-babble: They removed our DNS entries for our DNS servers from their DNS servers, we had two DNS servers acting like doorstops!

Needless to say my ISP will get a call tomorrow!!!

But the best part is we are now really up and running. I do want to apologize to all the people that were having access problems over the last few days. The transition itself was quite rushed, but would have gone smoothly if it wasn't for this little hiccup provided by our internet service provider.

So, welcoming you all again, please enjoy the new site and do keep your eyes peeled, there will be good things coming soon!

-Nick

Edited by Nick on 11/26/2002 at 7:14 PM
Orbiter is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2002, 12:35 PM   #11
sandy lam
Scooby Specialist
 
Member#: 2498
Join Date: Sep 2000
Location: Abbotsford/Burnaby, BC, Canada
Vehicle:
1999 Impreza 2.5RS
RBP

Default

Haha.. Ashton.. I didn't say anything.... don't be so senstive when you hear the word "old"

Quote:
Originally posted by Ashton


who you calling old Sandy!?!

yeah, I know what you mean though
sandy lam is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
having trouble loading up the AP v2 djdrew AccessPort 0 10-07-2008 09:12 AM
having trouble bolting up cat back C-Rock General Community 2 08-29-2007 12:45 AM
having trouble installing up pipe I3oostedScooby Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 8 07-07-2005 09:16 AM
Outlook users: how can I get calendar reminders to pop up w/o having Outlook loaded? Kaiser Off-Topic 6 09-02-2004 02:07 PM
Anyone else having trouble buying 205/50-16 tires because of load rating?? IowaRS Brakes, Steering & Suspension 6 02-25-2002 05:25 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.