Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday September 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Archives > NASIOC Archives > STi Forum Archive

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2003, 05:36 PM   #1
RexTastic
Scooby Newbie
 
Member#: 28666
Join Date: Nov 2002
Location: IL
Vehicle:
2004 Impreza WRX
WRB

Default impreza.subaru.com broken?

Is there something wrong with that site or is it just me. The page just flashes white a couple thousand times like it is refreshing and then it just shows a blank page. If I edit out the rest of the URL and just enter impreza.subaru.com it takes me to the SOA page background only.
* Registered users of the site do not see these ads.
RexTastic is offline  
Old 01-07-2003, 05:39 PM   #2
RexTastic
Scooby Newbie
 
Member#: 28666
Join Date: Nov 2002
Location: IL
Vehicle:
2004 Impreza WRX
WRB

Default

Now I can't even get into Subaru.com. Anyone else like to confirm this? Could they be adding a certain Something(Ti) to the main page?
RexTastic is offline  
Old 01-07-2003, 05:43 PM   #3
RexTastic
Scooby Newbie
 
Member#: 28666
Join Date: Nov 2002
Location: IL
Vehicle:
2004 Impreza WRX
WRB

Default

Nevermind....loads fine now. Looks like we're killing their servers
RexTastic is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'04 imprezas on Subaru.com rob News & Rumors 3 04-23-2003 11:32 AM
http://impreza.subaru.com/ Nick STi Forum Archive 91 02-06-2003 09:44 PM
subaru.com updated for 02 Imprezas Em General Forum Archive 0 02-09-2001 07:12 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.