Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2001, 07:05 PM   #1
hondaconvert
Scooby Newbie
 
Member#: 4699
Join Date: Mar 2001
Location: Queens,usa
Question another CE light question, please dont flame me

ok, the car was fine, till i put on borla headers. now i get that annoying check engine light. i have an idea that it could be the o2 sensors acting up. i also know that there was a recall on the o2 sensors for MY00 and down. would there be a recall for MY 01? also is there a way for a permanent fix on that check engine light. i have already reseted the ecu twice, but the light comes back. now i just leave it alone hoping it goes away. any help would rally be appreciated.
* Registered users of the site do not see these ads.
hondaconvert is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2001, 07:56 PM   #2
inpreza kid
Scooby Specialist
 
Member#: 3334
Join Date: Dec 2000
Location: Calgary, Alberta, Canada
Post

it might be the borla headers. don't know for sure. you should do a search. this has been brought up in the past before.
inpreza kid is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2001, 08:17 PM   #3
Really_Soaked
Scooby Newbie
 
Member#: 4992
Join Date: Mar 2001
Location: Revelstoke BC, CANADA
Vehicle:
2000 Impreza 2.5 RS
Blue Ridge Pearl

Post

You could go to the dealer and have them scan it, that should tell you what's bitching.
Really_Soaked is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2001, 06:29 AM   #4
donjuan
Scooby Specialist
 
Member#: 2248
Join Date: Aug 2000
Exclamation

donjuan is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2001, 03:12 PM   #5
hondaconvert
Scooby Newbie
 
Member#: 4699
Join Date: Mar 2001
Location: Queens,usa
Post

thanx donjuan,for the link. i gues this is a common problem with putting on headers. i'll also go to the dealer and get it scanned.
hondaconvert is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2001, 03:29 PM   #6
Scoober01
Scooby Newbie
 
Member#: 3649
Join Date: Jan 2001
Location: Englewood, CO, USA
Vehicle:
2001 Impreza 2.5 RS
Blue Ridge Pearl-Red acc

Post

Pmed yeah Bro-hazz.
Scoober01 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2001, 07:55 AM   #7
subpreza
Scooby Specialist
 
Member#: 2940
Join Date: Nov 2000
Chapter/Region: TXIC
Location: League City
Vehicle:
2002 AMG C32
Black Opal

Post

I had the same problem with my Borla Header. I took it to the dealership and it was running lean. They replaced the front o2 sensor and the problem went away.
subpreza is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fog light question. OH BOY please dont flame ME! Super_HKS Interior & Exterior Modification 7 02-22-2008 02:23 AM
Another CE light question BlackIce Legacy Forum 3 05-21-2001 11:40 AM
another CE light. Help! BongMan Normally Aspirated Powertrain 8 04-09-2001 01:29 PM
CE light problem please help me! ac_gohan Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 15 02-10-2001 10:56 PM
Another CE light mystery phantomdrain Technical Forum Archive 4 09-24-2000 02:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.