Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday December 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2003, 04:05 AM   #1
Derk1127
Scooby Newbie
 
Member#: 9134
Join Date: Aug 2001
Chapter/Region: NWIC
Location: Seattle, WA
Vehicle:
2000 Impreza RS-T
BRP w/Hydra+EJ257

Default Wierd Problem In my car

yes, i have another problem.....

okay i dont know if it belongs here or in the electrical section but since i have a turbo timer ill put it here. when i turn my car off sometimes and leave it for awhile ~4hours sometimes everything in the car resets like the battery got disconnected the trip computer gets reset, the presets on the radio get erased.. etc. strange thing is that i think it only happens for a couple seconds because it doesnt seem to clear my check engine light (0420). i have no clue on why this is happening. could my battery be dying?has anyone else had this problem or is my car just wierd?
* Registered users of the site do not see these ads.
Derk1127 is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2003, 05:21 AM   #2
HndaTch627
Scooby Guru
 
Member#: 6551
Join Date: May 2001
Chapter/Region: MWSOC
Location: Carol Stream, IL
Vehicle:
'01 GC8 Dinged STM
'09 Concours 14 ABS Black

Default

sounds like a loose or bad ground common to the radio memory circuit.

jeremy
HndaTch627 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2004, 11:46 PM   #3
Tiggyboot
Scooby Newbie
 
Member#: 57720
Join Date: Mar 2004
Location: Mississauga
Vehicle:
2004 WRX STi
WR Blue

Default

all of my presets "reset" themselves too.

***??? with mine, only the radio seemed to be affected, my clock is still correct so it's nothing to do with the battery. The car is only a month old, the battery is most definately new, the connections are tight.

mk
Tiggyboot is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2004, 11:55 PM   #4
kaos200
Scooby Guru
 
Member#: 2692
Join Date: Oct 2000
Chapter/Region: SCIC
Location: SoCal
Default

Quote:
Originally posted by Tiggyboot
all of my presets "reset" themselves too.

***??? with mine, only the radio seemed to be affected, my clock is still correct so it's nothing to do with the battery. The car is only a month old, the battery is most definately new, the connections are tight.

mk
check your stereo installation, seeing as how your car didnt come with it stock
kaos200 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Found this wierd note on my car Un0RiGiNaL Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 29 08-30-2009 06:08 PM
tranny having some problems in my 2.0 swap....what are my rebuild options? irishhockeypimp Transmission (AT/MT) & Driveline 7 01-25-2007 01:53 PM
Jump in my car! No, wait! Get out of my car! hikeeba Off-Topic 8 07-12-2006 11:44 PM
Wierd problem with my Mac StuBeck Off-Topic 65 04-10-2006 09:50 PM
something wierd happened to my car...help amorenite95 Tri-State Area Forum 3 05-19-2002 12:43 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.