Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 7, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2003, 12:58 PM   #1
parklax
Scooby Newbie
 
Member#: 25178
Join Date: Sep 2002
Location: A-town PA!
Vehicle:
97 Legacy 2.5
white

Default 1997 legacy Gt, plz help

well ive done a bunch of searches and whatnot, and i decided to ask... my temp gauge keeps going up and down, its like jumpy. i replaced the thermostat and burped the system and everything like i shouldve, the coolant is full and whatnot but it still does this. i was wondering if it could be the water pump thats doing it, but im not sure... if u guys could give some ideas it would help out a lot. thnx guys.


Phil
* Registered users of the site do not see these ads.
parklax is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 03-02-2003, 01:01 PM   #2
subiekid
Scooby Guru
 
Member#: 25516
Join Date: Oct 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: Send help, stuck in internet!
Vehicle:
1995 Legacy TURBO!!!
EJ22T/TEC3 & '12 Civic

Default

did ya try a new radiator cap? yea its simple, but that is the one thing eveyone forgets to check, but it would be more likely the cause if you were running hot, not running hot/cold.
subiekid is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2003, 01:28 PM   #3
parklax
Scooby Newbie
 
Member#: 25178
Join Date: Sep 2002
Location: A-town PA!
Vehicle:
97 Legacy 2.5
white

Default

yea, forgot to say that... replaced it w/ the thermo.

Phil
parklax is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2002 Legacy GT Seats in my 1997 Legacy GT? BoardRider Legacy Forum 7 10-06-2009 06:23 AM
1997 Legacy GT Shopping, what should I look for? bdoss123 Normally Aspirated Powertrain 11 05-31-2003 05:41 AM
1997 legacy GT parklax Legacy Forum 2 02-21-2003 11:34 AM
1997 Legacy GT Warranty jouefoot Legacy Forum 5 05-13-2002 09:47 AM
1997 Legacy GT with mods f/s in NY kevinsUBARU New England Impreza Club Forum -- NESIC 0 02-19-2001 03:16 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.