Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday April 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Tri-State Area Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Regional Areas > Tri-State Area Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2003, 02:15 PM   #1
Dealer Xing
Scooby Specialist
 
Member#: 4673
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NY/NJ
Default Can someone confirm this for me? (EZPASS Q)

Me and my friend's EZpass account were not charged for 1/13, 1/14 and 1/15 using the Holland tunnel. Obviously I am not telling EZpass about it, EZpass holders pls check your account.
* Registered users of the site do not see these ads.
Dealer Xing is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 02:22 PM   #2
RidinLow
Scooby Guru
 
Member#: 329
Join Date: Sep 1999
Chapter/Region: Tri-State
Location: NJ
Vehicle:
1995 325i
Arctic Gray

Default

I think something is messed up with EZPass, my wife got 3 warnings for driving through the Holland Tunnel EZPass at 50mph during rush hour.
RidinLow is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 02:24 PM   #3
imprezaf
Scooby Specialist
 
Member#: 12403
Join Date: Nov 2001
Chapter/Region: Tri-State
Default

Coming home from Mass. during the blizzard Sunday nite/ early Monday morning (02/16-02/17) as I got up to the toll botthe for the Throgs Neck, the gate went up way before I entered the booth. I'm not sure if that was a freebie or not.

-Mike
imprezaf is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 02:25 PM   #4
Dealer Xing
Scooby Specialist
 
Member#: 4673
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NY/NJ
Default

I had several violations with fines using EZpass back in 2000, now they have forgotten about it. I never paid them.
Dealer Xing is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 03:03 PM   #5
wix
Scooby Specialist
 
Member#: 29391
Join Date: Nov 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: Long Island
Default

My whole ride up to niagra falls over the summer was free, compliments of EZpass. Their system really seems to be buggy...
wix is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 04:16 PM   #6
InfamousDX
Scooby Guru
 
Member#: 25413
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: North NJ
Default

I just started an EZ Pass study for school. Hopefully I'll get some answers to all these questions in the coming weeks.
InfamousDX is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 04:20 PM   #7
krillz
Scooby Specialist
 
Member#: 29874
Join Date: Nov 2002
Location: new york
Vehicle:
2002 wrx
mblackp

Default

hahahah, ive gotten tickets for using the someone elses ez pass in my car a few times, i think they are all paid.... the amount they charge you is about 50x the actual toll so its easier to pay the toll


hahaha, on a few roadtrips, the gate wouldnt go up no matter what i did and had to get a guy to open it every time

and the ones with no gates just flashed "contact ez pass" in a red light and i sped off like it was the green @ a 1320
krillz is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 04:22 PM   #8
MMastro
Scooby Newbie
 
Member#: 18230
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: NJ
Vehicle:
1993 EG Civic/ITR
White

Default

About 8 months ago mine just stopped working. It even worked at one toll, then an hour later I get to another but with a gate. Me and the cars behind me were not happy about that. I emailed them about it, and they tell me there is no information down as far as my car make and that this could be the problem. But I have had the same wrx since I got the pass, and never erased the information???? I put in my car info back in their system a couple weeks ago and it appears to be working again.
MMastro is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 04:27 PM   #9
InfamousDX
Scooby Guru
 
Member#: 25413
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: North NJ
Default

Quote:
Originally posted by MMastro
About 8 months ago mine just stopped working. It even worked at one toll, then an hour later I get to another but with a gate. Me and the cars behind me were not happy about that. I emailed them about it, and they tell me there is no information down as far as my car make and that this could be the problem. But I have had the same wrx since I got the pass, and never erased the information???? I put in my car info back in their system a couple weeks ago and it appears to be working again.
I called for mine not working all the time and they blame it on the battery. Sent me a new unit for free.
InfamousDX is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 04:46 PM   #10
aidrock
Scooby Specialist
 
Member#: 21028
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: Newtown, PA
Vehicle:
2002 WRX Sedan WRB
02 Triumph Sprint RS

Exclamation EZPass

that monday morning during State of Emergency as i was going/coming from work all tolls on the Turnpike & GS Parkway were suspended (ie. everything was free, all toll lanes said,"EZPASS PAID, GO"). also, the crossover from 78West to the GSPway was not there, it did not exist Monday morning. i had a state trooper tell me to just drive through the berm of snow, so i did. all in all it ended up being a fun day, the Parkway was completely empty of any traffic at 5:30am Monday.

damn the man!!!

aidrock
aidrock is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2003, 07:36 PM   #11
RidinLow
Scooby Guru
 
Member#: 329
Join Date: Sep 1999
Chapter/Region: Tri-State
Location: NJ
Vehicle:
1995 325i
Arctic Gray

Default

Around 6pm today, all the lights in the EZPass lanes for the Holland were out. Unfortunately, they still showed the little "EZPass Paid" sign after you drove through. Cops had to direct all traffic through there.
RidinLow is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can someone confirm this for me? v.AnotherPulleyQuestion IDMO Legacy Forum 3 11-18-2005 02:50 PM
Can someone Carfax this for me creature546 Off-Topic 27 11-27-2003 05:12 PM
Can someone PS this for me? HiVoltg12 Interior & Exterior Modification 3 11-25-2002 11:45 PM
can someone explain this for me? Benjamin Tang Legacy Forum 36 12-03-2001 12:29 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.