Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday April 16, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2003, 01:33 AM   #1
Rubasu
Scooby Specialist
 
Member#: 1418
Join Date: May 2000
Location: Swedesbor, NJ, U.S.
Vehicle:
MY00 2.5RS
Aspen White

Default installing mil eliminator??

I have one that I got from ILP. I was wondering which wires on the rear o2 sensor do I use. It looks like I have a white, white/black, a grayins color and a blueish color. Thanks

Rubasu
* Registered users of the site do not see these ads.
Rubasu is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2003, 02:43 PM   #2
Rubasu
Scooby Specialist
 
Member#: 1418
Join Date: May 2000
Location: Swedesbor, NJ, U.S.
Vehicle:
MY00 2.5RS
Aspen White

Default

thanks fellas. I am really beginning to dislike this place
Rubasu is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2003, 03:30 PM   #3
DanzBorin
Subaru Bounty Hunter
Moderator
 
Member#: 7131
Join Date: Jun 2001
Chapter/Region: TXIC
Location: Houston - Back in the Alief
Vehicle:
2008 STi DGM (3rd
STI) prev 05 STi (white)

Default

sorry... I haven't installed a mil eliminator...

You have to give a thing like this time... not all of us can be on here all of the time...

have you checked www.scoobymods.com ? Or www.northursalia.com ? they might have info there...
DanzBorin is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2003, 03:46 PM   #4
Opie
Floresbian
Moderator
 
Member#: 470
Join Date: Oct 1999
Chapter/Region: South East
Location: Riverview, Florida - U.S.A.
Vehicle:
2013 BRZ Limited 6MT
'11 Forester Touring 2.5X

Default

Hmmm, that's odd, your rear o2 should have something like this
Gray
Gray
White
White / Black



The 2 Gray wires are left untouched, you connect the MIL to the white & white/Black wires. White wire gets connected to the Green & Black wires on the MIL, White/Black wire gets connected to the gray wires on the MIL.

...no reason to hate this place, we search yahoo for ya!
Opie is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2003, 12:40 AM   #5
Rubasu
Scooby Specialist
 
Member#: 1418
Join Date: May 2000
Location: Swedesbor, NJ, U.S.
Vehicle:
MY00 2.5RS
Aspen White

Default

thanks opie : but why do I connect to the white wires if the picture shows it being connected to the black and grey wires??

Rubasu
Rubasu is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2003, 02:01 AM   #6
joefocker20
Scooby Specialist
 
Member#: 13745
Join Date: Dec 2001
Chapter/Region: RMIC
Location: Colorado Springs, CO
Vehicle:
2004 STI
Silver

Default

I thought I was going to need one of those since I'm catless, but I still haven't gotten a CEL in 200 miles..
joefocker20 is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2003, 02:55 PM   #7
Rubasu
Scooby Specialist
 
Member#: 1418
Join Date: May 2000
Location: Swedesbor, NJ, U.S.
Vehicle:
MY00 2.5RS
Aspen White

Default

it took a good long trip to MD for me to end up getting one and that was after a couple of weeks of running around with the cat on. Thought I was in the clear until on the trip back home from MD it came on. I should get it pulled but do not know any place that will do it for nothing the local pep boys wanted like $80 to see what the code was. I am assuming of course that it is the cat code since the car runs picture perfect and it still getting great mileage.

Rubasu
Rubasu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Install MIL Eliminator at ECU tkbailey Electrical & Lighting 1 12-18-2003 11:20 AM
how do i install mil eliminator? APSBLUEREX Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 2 10-18-2003 08:18 PM
In-Car MIL eliminator fix install... GLwagon Factory 2.0L Turbo Powertrain 2 03-02-2003 05:18 PM
MIL Eliminator install question - where's the rear O2 sensor? WHTWRX Factory 2.0L Turbo Powertrain 1 10-13-2002 04:15 AM
Can we install the MIL eliminator at the ECU? Tronner Factory 2.0L Turbo Powertrain 0 06-14-2002 12:56 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.