Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday April 22, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2003, 05:43 AM   #1
jbogli
Scooby Specialist
 
Member#: 26006
Join Date: Oct 2002
Location: Manchester,CT
Vehicle:
2002 Impreza WRX
Black

Default Help, Boost install gone bad

I tried to install my boost gauge last night . Greddy 52mm electro in 3 gauge pod with egt and oil press. I was tapping the clock and i could only get boost or lighting. I am using the clock harness. I have 2 questions. Which wires go to what color wires on the clock? Also i think i have blown something, hopefully fuses. Now if i plug clock back in it won't turn on, interior lights won't turn on, locking throught the key fob doesn't work and the trip odometer reset everytime i turn the car off then back on. Please help me out. I am hoping i just have to replace the fuses. I know there is a clock, security and lighting fuse do you think that is what the problem is?
Thanks
Justin
* Registered users of the site do not see these ads.
jbogli is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2003, 09:15 AM   #2
DrD
Scooby Guru
 
Member#: 22412
Join Date: Aug 2002
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2012 Legacy 2.5GT
Ice Silver Metallic

Default

For fuses, check the fuses in the drivers side kick panel, and in the engine compartment - if ones blown, you'll find it. In the kick panel, check #8 (this is the likely one - the others are upstream) In the engine compartment check fuse #1 and SBF#1

For the wires, the back of the clock is labelled with which wire does what - one is ground, one is illumination (goes to +12V when the lights are on), one is switched power (ACC) and one is constant power.

Connect the illumination lead to the illumination one (labelled illum on clock)
Connect ground to ground (labelled gnd on clock)
Connect main power to the ACC lead (labelled ACC on clock)
DrD is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2003, 09:18 AM   #3
jbogli
Scooby Specialist
 
Member#: 26006
Join Date: Oct 2002
Location: Manchester,CT
Vehicle:
2002 Impreza WRX
Black

Default Holy crap

Holy crap i feel dumb i didn't even think to check there. Thanks alot i will try that when i get home from work. I will check those fuses as well. Thanks so much
Justin
jbogli is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Whiteline instal gone bad, need help! edge Brakes, Steering & Suspension 15 03-24-2006 11:30 PM
Help! HID install gone bad? Gin Electrical & Lighting 9 06-30-2003 12:04 PM
Help, Spring Install Gone Bad EJ205rulezall Brakes, Steering & Suspension 17 11-19-2002 01:14 AM
help! spring install gone bad! AzWRX1 Brakes, Steering & Suspension 11 09-20-2002 12:10 AM
Cam installation gone bad! Blown motor- now what? wistful Normally Aspirated Powertrain 71 08-11-2002 12:27 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.