Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday November 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-18-2003, 03:24 PM   #1
Shaitiger
Scooby Specialist
 
Member#: 17883
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: MWSOC
Vehicle:
www.

Default Has anyone installed ILP CEL fix...I'm still getting CEL

I installed the ILP CEL fix on my downpipe O2 sensor and I'm getting a new CEL now. I might have installed it incorrectly but the directions were pretty straight forward. I'm now getting this code:

P0037: Rear oxygen sensor heater circuit malfunction

I'd appreciate your analysis. Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
Shaitiger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I'm four hours away and I'm STILL getting splashed with family drama!! bruticus Off-Topic 14 01-27-2008 08:26 PM
96 Impreza 02 sensor replaced and still getting CEL iathon Texas Impreza Club Forum -- TXIC 6 09-26-2007 04:26 PM
CEL fix but still getting CEL? waxdass Engine Management & Tuning 3 02-03-2006 06:33 PM
OHHH N0S!!1!! I don't have to work for a month but I'm still getting paid O2-GGA Off-Topic 20 04-10-2004 01:35 PM
O2 CEL, replaced O2, still getting a CEL?? ChicksDigWagons Normally Aspirated Powertrain 5 04-19-2003 01:35 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.