Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-12-2003, 07:35 PM   #1
bjsid
Scooby Newbie
 
Member#: 11707
Join Date: Oct 2001
Location: Portland, OR
Vehicle:
1998 Legacy GT Wagon
The Silver Pancake 5MT

Default turn signal issues

having problems with my left turn signal. The light still blinks but not as bright as the right side and the inside light is not a consistent blink.

Anybody have this problem? Ideas for fixes?

Bryan
* Registered users of the site do not see these ads.
bjsid is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2003, 08:35 PM   #2
Charlie-III
Scooby Specialist
 
Member#: 30669
Join Date: Dec 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: 07456, North NJ
Vehicle:
1998 Legacy 2.5GT
Silver Sleeper Wagon

Default

Usually when you have a dim bulb (no joke intended) it is a bad ground first, bad connection in general second.
I would try the front bulb first as it is subjected to more water than the rear.
Pull the bulb and see that everything looks clean and dry and the bulb fits solid into the socket.
Charlie-III is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2003, 04:39 PM   #3
bjsid
Scooby Newbie
 
Member#: 11707
Join Date: Oct 2001
Location: Portland, OR
Vehicle:
1998 Legacy GT Wagon
The Silver Pancake 5MT

Default

Decided to try the hazards and the left rear one was in sync with the right one which was not the case with the front blinkers. Anyways replaced the left front one and it works fine. just FYI for all you all that might run into this problem.

Bryan
bjsid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Turn Signal issue, mod related? idmantis Factory 2.5L Turbo Powertrain 2 05-03-2010 02:09 PM
95 Impreza Turn Signal Issues MrFisher Electrical & Lighting 1 04-10-2010 11:38 PM
Moonroof/Sunroof/turn signal issue. HELP 18rabbit Electrical & Lighting 3 08-18-2009 03:51 PM
Quirky turn signal issue gkauno Car Audio, Video & Security 4 02-11-2009 12:47 AM
Turn Signal Issues borchert Factory 2.0L Turbo Powertrain 6 12-16-2002 12:24 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.