Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 9, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2003, 11:53 AM   #1
AlanTheWoo
Scooby Specialist
 
Member#: 19652
Join Date: Jun 2002
Chapter/Region: TXIC
Location: Texas
Vehicle:
2002 Subaru WRX
WR Blue Pearl

Default CEL & Error Code P0304

I noticed my car was leaking some oil, so I decided to change the oil on saturday morning. When i took off the oil drain plug, there were marks on the oil drain plug washer were it was tightened and one edge was as far out as possible and it that's where it was leaking from. I changed the oil and I gave it some time to check for new leaks, but everything seemed ok. So later in the day, I get in my car and when i drive off, I get a CEL and I scanned it with an OBD-II and it was a P304 Cylinder 4 misfire. Should I take my car to a dealership to check this out?

Alan
* Registered users of the site do not see these ads.
AlanTheWoo is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2003, 11:55 AM   #2
AlanTheWoo
Scooby Specialist
 
Member#: 19652
Join Date: Jun 2002
Chapter/Region: TXIC
Location: Texas
Vehicle:
2002 Subaru WRX
WR Blue Pearl

Default

Update: The CEL light went away, but you can still scan for the code, I didn't clear it so the dealer could see it just in case. and my car is bone-stock, except for a boost gauge, at 14,500 miles

Last edited by AlanTheWoo; 07-14-2003 at 12:09 PM.
AlanTheWoo is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2003, 12:53 PM   #3
vile
Scooby Specialist
 
Member#: 32371
Join Date: Jan 2003
Location: formerly known as mem. # 10615
Vehicle:
'02 t-rex wagon
platinum

Default

if ur car is stock, and u have the time, take it in
vile is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EJ22T running rich, O2 sensor wires & error codes in all 4 injectors s'ko Legacy Forum 2 07-09-2008 08:26 AM
intermitent blinking CEL...no error code found dome Service & Maintenance 4 08-16-2007 09:47 PM
Here's a new one: MAF Error Code -- Transmission Error scooterforever Transmission (AT/MT) & Driveline 2 10-12-2006 07:06 AM
99 impreza Sport CEL error code 26 UK_SPORT Normally Aspirated Powertrain 1 08-23-2006 01:10 PM
CEL code p0304 deluxsti Factory 2.5L Turbo Powertrain 6 08-29-2005 02:05 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.