Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2003, 06:35 PM   #1
jr34596
Scooby Newbie
 
Member#: 14529
Join Date: Jan 2002
Default trouble with new transmission

i put a new trans in my legacy along with clutch and flywheel, the setup ran fine for a day or so. Now i realized the rear reverse lights do not work, and i am getting a check engine light. Any ideas on why the check engine light, or the non working reverse lights.

Jason
* Registered users of the site do not see these ads.
jr34596 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2003, 06:39 PM   #2
stimpy
Homicidal Maniac
Moderator
 
Member#: 1612
Join Date: Jun 2000
Location: Austin, TX
Vehicle:
2008 STI

Default

There is a reverse switch that should activate the lights. It is possible that the connector is not/was not attached. Your best bet is to have the DTC pulled and find out what is throwing the CEL.

-Jon
stimpy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Troubles with new map on stage 2 thepinksock AccessPort 6 02-28-2009 02:14 PM
2010 Ford Fusion revealed with new face, new engines and new six-speed transmission teh POD Non-Subaru News & Rumors 36 11-03-2008 02:27 AM
Having some trouble with new chrome handles. perrin247 Interior & Exterior Modification 1 03-26-2008 02:27 AM
Trouble with new oil filter 15208AA09A - DETAILS INSIDE SubaruGenuineParts Warranty Issues & SOA Problems 468 04-22-2007 04:41 AM
Trouble with new neighbors EricScott Off-Topic 54 11-07-2005 04:22 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.