Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday October 26, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Old 08-05-2003, 05:45 PM   #1
Scooby Specialist
Member#: 16085
Join Date: Mar 2002
Chapter/Region: SCIC
Location: Chatsworth, CA
2005 STi

Default Clunking when starting

About half the time i start my car, it makes this loud clunk the second it starts. Have anyone experienced this?
* Registered users of the site do not see these ads.
spiralsmurf is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 08-05-2003, 08:46 PM   #2
Scooby Specialist
Member#: 21392
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: Tri-State
2014 45 AMG MB


its a loose motor mount or transmision mount have it checked or check it your self good luck
tekfoc is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2003, 11:55 PM   #3
Scooby Specialist
Member#: 12863
Join Date: Nov 2001
Chapter/Region: MWSOC
2002 2.5RS


Do you have an intake?

If you do it could be the tubing around the fender hole. I have a ganzflow and it made the exact same noise on start up sometimes and i found that the tubing had fallen out and the metal was hitting metal when the engine turned over.
mike270 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clunking noise when starting in 1st MAD REX Transmission (AT/MT) & Driveline 16 02-06-2009 01:14 PM
Weird clunk and then nothing when starting... MT_WRX Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 05-04-2005 10:19 PM
1st Gear Clunk and Slipping Out of Gear When Starting? Killian Maynard Transmission (AT/MT) & Driveline 5 01-31-2005 08:20 PM
Help, a clunk when i start and shift DangeRS Transmission (AT/MT) & Driveline 2 02-20-2002 02:47 PM
Clunk clunk! when braking inzomniac General Forum Archive 2 02-24-2001 06:38 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.