Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Archives > NASIOC Archives > STi Forum Archive

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2003, 01:47 PM   #1
awilson529
Scooby Specialist
 
Member#: 38867
Join Date: Jun 2003
Location: Houston, Tx.
Vehicle:
11 Mazda

Smile Got my STi on monday

WOW!! What an incredible car!!! Nothing like a "regular" WRX.

one problem...(have'nt had time to go to the dealer). My intercooler sprayer was working fine when I picked up the car but now it doesnt work. It used to sound like the wiper sprayer but now all I hear is a faint "click" on the right side of the cabin. I had a friend turn the car on while the hood was open and push the button, but no water came out Is there a fuse? Maybe I just got button happy and broke it. What are warranties for anyways? Any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance,
Adam

P.S. VERY hard to keep under 4K!
* Registered users of the site do not see these ads.
awilson529 is offline  
Old 08-06-2003, 01:52 PM   #2
Full_Clip
Scooby Specialist
 
Member#: 22218
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: University of Florida
Default

Die.

Now.

Congrads.


Full_Clip recommends updating your vehicle status in your profile.
Full_Clip is online now  
Old 08-06-2003, 02:01 PM   #3
awilson529
Scooby Specialist
 
Member#: 38867
Join Date: Jun 2003
Location: Houston, Tx.
Vehicle:
11 Mazda

Default

Oh damn... completely forgot. Thanks for the reminder.
awilson529 is offline  
Old 08-06-2003, 03:02 PM   #4
Burke
Scooby Newbie
 
Member#: 38939
Join Date: Jun 2003
Vehicle:
2004 STI
Black w/ Gold Rims

Default

Did the dealership fill the tank in the trunk? Have you checked to see if it is full?
Burke is offline  
Old 08-06-2003, 03:16 PM   #5
SubaruRules
Scooby Specialist
 
Member#: 20267
Join Date: Jun 2002
Location: IL
Vehicle:
|'02 GGA WRB|
|'03 BH6 PSM |

Post

The tank is probably empty, that's why you hear those sounds.

Congrats
SubaruRules is offline  
Old 08-06-2003, 03:46 PM   #6
Qbushido
Scooby Specialist
 
Member#: 17120
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: Chicago/Manhattan/Queens NYC
Vehicle:
2004 04WRX STi 99 RS
sold and MBP, SQC# 33

Default

though if the tank was empty he would be getting a light on the dash though right?
Qbushido is offline  
Old 08-06-2003, 06:20 PM   #7
ha-evolution
Scooby Specialist
 
Member#: 31556
Join Date: Jan 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: EC, WI
Vehicle:
15 STI WRB ordered
09 Accord Coupe V6 mt

Default

Yes the light should be on if it's empty. Perhaps the hose came loose or something.
ha-evolution is offline  
Old 08-06-2003, 08:43 PM   #8
awilson529
Scooby Specialist
 
Member#: 38867
Join Date: Jun 2003
Location: Houston, Tx.
Vehicle:
11 Mazda

Default

The tank is filled to the brim... I made sure of that. It is as if the pump is broken. I'm taking her into the dealership tomorrow for an alignment check and I'll get the intercooler sprayer issue addressed.

Thanks,
Adam
awilson529 is offline  
Old 08-06-2003, 08:44 PM   #9
alphamale
Scooby Newbie
 
Member#: 19629
Join Date: Jun 2002
Location: Ellicott City, MD
Vehicle:
2002 WRX
Platinum Silver Metallic

Smile satisfaction

Time to call JD Powers and tell them it broke when you got it home from the dealer.
alphamale is offline  
Old 08-06-2003, 08:45 PM   #10
ha-evolution
Scooby Specialist
 
Member#: 31556
Join Date: Jan 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: EC, WI
Vehicle:
15 STI WRB ordered
09 Accord Coupe V6 mt

Default

Or just wait until you get a JD Powers survey in the mail
ha-evolution is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finnaly!!! got my hands on Aspen White STi - Thieft Recovery Project. ProdriveRex Member's Car Gallery 207 05-04-2008 12:57 PM
its my bday on monday...what should i ask for?! alpnwhite96 General Community 35 06-20-2006 01:50 AM
I've got 4 STis on my laptop!! cinemaster Member's Car Gallery 29 05-09-2006 07:29 PM
Got an interview on monday........ imprezive Off-Topic 34 11-04-2004 12:18 AM
got my sti grille on thbalance Member's Car Gallery 19 10-30-2004 03:17 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.