Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 9, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Archives > NASIOC Archives > STi Forum Archive

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-19-2003, 09:55 PM   #1
JimsWRXSTI
Scooby Newbie
 
Member#: 37758
Join Date: Jun 2003
Location: Springfield, MO
Vehicle:
2004 WRX STi
Black

Default Broken Rear Stabilizer Link

Ever since I brought my STi home I noticed a popping sound coming from the rear end during cornering sometimes and when going over speed bumps. I finally took it to the dealer and they found that the left link was broken and the right one was bent. They figured this must have happened during transport and that maybe it was a result of the car being synched down to much.



[IMG]C:\Kodak Pictures\2003-08-19\STiRearStabalizerLinks.jpg[/IMG]
* Registered users of the site do not see these ads.
JimsWRXSTI is offline  
Old 08-19-2003, 09:57 PM   #2
JimsWRXSTI
Scooby Newbie
 
Member#: 37758
Join Date: Jun 2003
Location: Springfield, MO
Vehicle:
2004 WRX STi
Black

Default The pic didn't come through

Someone help. How do you get a picture to come through as a part of the post?
JimsWRXSTI is offline  
Old 08-19-2003, 10:45 PM   #3
Belvadere
Scooby Newbie
 
Member#: 38664
Join Date: Jun 2003
Location: Dallas
Vehicle:
2004 WRX STi
White/Silver

Default

You've copied the picture from your C drive. You have to put the pictures up on the web somewhere (Sony Image Station, Web Shots or some similar site). Then, you use the URL where they're posted. Hope that helps.
Belvadere is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Broken Rear Lateral Link glickstue Brakes, Steering & Suspension 6 03-20-2009 10:00 PM
STI PINK rear end links w/ boxes Driver side good passanger side broken ronzogonzo Suspension/Brakes/Handling 1 10-23-2008 05:47 PM
Does upgraded rear stabilizer mandate upgraded stab link? pkkrusty Brakes, Steering & Suspension 0 11-10-2006 11:45 AM
Broken rear end link.... fiberedimage Brakes, Steering & Suspension 4 09-07-2006 04:36 PM
Broken Rear Sway bar link imprezdgc8 Brakes, Steering & Suspension 6 12-21-2005 09:49 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.