Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 1, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2003, 12:42 PM   #1
jacksonww
Scooby Newbie
 
Member#: 5181
Join Date: Mar 2001
Location: Portland, Or
Vehicle:
1997 Legacy GT
Black

Default Cruise control stopped working

Checking in the vague Chiltons manual I can find no good info on how to fix or correct the problem. The cruise works from time to time, which lead me to believe I have a loose hose. After checking I could find nothing loose.

Under normal circumstances I can usually hear a click under the dash once the cruise is engaged by the stalk on the steering wheel. At this time there is no click and no cruise. Fuses all look good too.

Any idea’s?

Thanks,
Jack
* Registered users of the site do not see these ads.
jacksonww is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 09-11-2003, 08:20 PM   #2
Legacy777
Scooby Guru
 
Member#: 4800
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: TXIC
Location: Houston, Tx
Vehicle:
1990 Legacy & 97 OBS
AWD 6MT EJ22T AWIC Swap

Default

I'd check the vacuum pump and associated hoses. YOu need to try and narrow it down to either vacuum/mechanical related or electrical related.
Legacy777 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cruise control stopped working chuckmn8 Electrical & Lighting 9 05-12-2009 11:37 PM
Cruise control stopped working slacker92104 Service & Maintenance 6 08-31-2007 08:57 AM
UTEC: If the cruise light is flashing....cruise control doesn't work? bpwatts Engine Management & Tuning 4 07-10-2006 07:07 PM
Cruise control stopped working bren wrx Electrical & Lighting 0 07-28-2005 08:41 AM
Why do our cruise controls only work to 100mph? Arnie Normally Aspirated Powertrain 19 05-28-2001 07:01 AM

All times are GMT -4. The time now is 04:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.