Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Archives > NASIOC Archives > General Forum Archive

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2001, 06:38 AM   #1
scoobiejosh
Scooby Specialist
 
Member#: 3139
Join Date: Dec 2000
Chapter/Region: RMIC
Location: SLC Utah
Vehicle:
2001 Dodge Pikumup
& 08 Triumph Speed Triple

Post My UBB Code dosent work in profile

This happening to anyone else. What am i being stuipd and missing? i am putting in brackets, using the / to close the UBB code.
I am trying to change color and do a url.

Josh
* Registered users of the site do not see these ads.
scoobiejosh is offline  
Old 02-16-2001, 07:56 AM   #2
JGard
pooptastic
 
Member#: 1904
Join Date: Jul 2000
Chapter/Region: TXIC
Location: Austin, TX
Vehicle:
2014 Lexus IS 350
01 Miata red

Post

maybe what you are using for values in the code are the problem...not the actual coding itself. I find that's always my problem
JGard is offline  
Old 02-16-2001, 08:00 AM   #3
Nick
The Godfather
 
Member#: 2
Join Date: Jul 1999
Chapter/Region: NESIC
Location: Rowley, MA
Vehicle:
2015 STI Launch Ed.
Rally Blue Pearl

Post

Sorry guys... the UBB code in the car profile information has been taken away.

Specifically because people were abusing it... josh your's is a case in point...

-Nick

[This message has been edited by Nick (edited February 16, 2001).]
Nick is offline  
Old 02-16-2001, 08:00 AM   #4
scoobiejosh
Scooby Specialist
 
Member#: 3139
Join Date: Dec 2000
Chapter/Region: RMIC
Location: SLC Utah
Vehicle:
2001 Dodge Pikumup
& 08 Triumph Speed Triple

Post

what did you type to get the grey wrighting in gery. also for the url i entered{url}www.ej25.com{/url} with the {} being [].

Josh
scoobiejosh is offline  
Old 02-16-2001, 08:21 AM   #5
scoobiejosh
Scooby Specialist
 
Member#: 3139
Join Date: Dec 2000
Chapter/Region: RMIC
Location: SLC Utah
Vehicle:
2001 Dodge Pikumup
& 08 Triumph Speed Triple

Post

gotcha, thanks for the info Nick, i just thought i was dumb. What do you mean by "abusing"?

Josh
scoobiejosh is offline  
Old 02-16-2001, 08:54 AM   #6
hacman
Scooby Newbie
 
Member#: 3603
Join Date: Jan 2001
Location: St. Paul MN
Post

and just when I start to figure it all out too.
hacman is offline  
Old 02-16-2001, 10:33 AM   #7
8Complex

Moderator
 
Member#: 922
Join Date: Feb 2000
Chapter/Region: MWSOC
Location: Schaumburg, IL
Vehicle:
04 FXT
Red

Post

Damn, and I wanted to do a fancy remote javascript link and have all kinds of fancy stuff happen.
8Complex is offline  
Old 02-16-2001, 10:46 AM   #8
scoobiejosh
Scooby Specialist
 
Member#: 3139
Join Date: Dec 2000
Chapter/Region: RMIC
Location: SLC Utah
Vehicle:
2001 Dodge Pikumup
& 08 Triumph Speed Triple

Post

i hate being ignorant. us poor dumb people just want colors. hehe

Josh
scoobiejosh is offline  
Old 02-16-2001, 11:09 AM   #9
Strepto
Scooby Specialist
 
Member#: 252
Join Date: Sep 1999
Location: San Antonio, TX
Vehicle:
2001 Arctic White
Camaro SS #1800

Post

still works in mine
Strepto is offline  
Old 02-16-2001, 11:56 AM   #10
KC
Scooby Guru
 
Member#: 442
Join Date: Oct 1999
Chapter/Region: NESIC
Location: SE Mass/RI
Vehicle:
2013 Crosstrek XV
00 Honda S2000

Post

Works in mine too I think... colors are good. Links, bad.
KC is online now  
Old 02-16-2001, 11:57 AM   #11
Mt. Fuji
Scooby Newbie
 
Member#: 3802
Join Date: Jan 2001
Location: IL
Post

so does mine

...oh wait

<----yeah there it isn't
Mt. Fuji is offline  
Old 02-16-2001, 01:05 PM   #12
Nick
The Godfather
 
Member#: 2
Join Date: Jul 1999
Chapter/Region: NESIC
Location: Rowley, MA
Vehicle:
2015 STI Launch Ed.
Rally Blue Pearl

Post

Yes to a degree... and the other degree is that when it says car year... put the year...

car model... put the model

car color... put the color

People are getting too creative... and putting things in there that SHOULD NOT.

And the only reason some people's are still working is because they haven't edited them since the change was made. But if they aren't corrected on their own I will be putting them back myself. Or the car info in posts might just dissapear.

-Nick
Nick is offline  
Old 02-17-2001, 12:49 AM   #13
SubEd
Scooby Guru
 
Member#: 717
Join Date: Jan 2000
Chapter/Region: NESIC
Post

People always want to sell something.. They see "free advertising"....

Was this the "abuse"?

Ed

[This message has been edited by SubEd (edited February 16, 2001).]
SubEd is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question for you'z regarding my key FOB not working in a certain location... brucelee Off-Topic 25 09-04-2008 05:03 PM
Will the rear diff. from my 92 legacy turbo work in my 94 GC impreza? lotus2843 Transmission (AT/MT) & Driveline 6 03-04-2005 02:18 PM
My Brembos are not working in the snow! essogas Brakes, Steering & Suspension 8 01-29-2004 10:52 AM
my wrx is a work in progress djjaxwrx Member's Car Gallery 2 09-06-2003 02:47 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.