Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 29, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2003, 07:33 PM   #1
legacy3kgt
Scooby Newbie
 
Member#: 44026
Join Date: Sep 2003
Location: Traverse City
Vehicle:
1991 Turbo Legacy
Black

Unhappy Turn signals not working

I have a 91 legacy and my turn signals won't work, however the hazard lights do work. any ideas?

(indicator lights don't turn on or anything)
* Registered users of the site do not see these ads.
legacy3kgt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 10-15-2003, 08:36 PM   #2
subiekid
Scooby Guru
 
Member#: 25516
Join Date: Oct 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: Send help, stuck in internet!
Vehicle:
1995 Legacy TURBO!!!
EJ22T/TEC3 & '12 Civic

Default

you check the fuse?
subiekid is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2003, 08:56 PM   #3
fastenova
Scooby Specialist
 
Member#: 38829
Join Date: Jun 2003
Chapter/Region: NWIC
Location: Tigard, OR
Vehicle:
Not your usual 1997
Legacy GT

Default

Are the turn signals and the hazards on the same relay? IIRC, they have separate relays and fuses... You might want to check the relay as well if the fuse is good. Also, it is possible the multifunction switch on the steering column is bad. You could check with a multimeter at the fuse when you turn either signal on to make sure it's working.

Good luck.

-A
fastenova is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2003, 09:13 PM   #4
subiekid
Scooby Guru
 
Member#: 25516
Join Date: Oct 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: Send help, stuck in internet!
Vehicle:
1995 Legacy TURBO!!!
EJ22T/TEC3 & '12 Civic

Default

two switches to check. most likely its the hazard light button. if that switch is not pluged in no lights will work.

other is the one that alows you to have your lights on with the car off. but it will only affect brake lights and you should still have blinkers with that one.
subiekid is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2003, 11:32 PM   #5
legacy3kgt
Scooby Newbie
 
Member#: 44026
Join Date: Sep 2003
Location: Traverse City
Vehicle:
1991 Turbo Legacy
Black

Default

thanks
legacy3kgt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Turn Signals don't work... Hazards work fine, relay? Fuse? LatentWagen Electrical & Lighting 10 04-15-2008 10:40 AM
Turn Signals not working/R1 Rims? MarylandEcstasy Electrical & Lighting 3 01-05-2006 01:02 PM
Turn signal not working chuckles New England Impreza Club Forum -- NESIC 10 04-22-2004 10:04 AM
Turn signals aren't working...02 WRX scotter Electrical & Lighting 4 06-25-2003 12:22 AM
('93-'01) Turn signals aren't working evilwrx Impreza Forum 4 10-19-2001 11:57 AM

All times are GMT -4. The time now is 10:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.