Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Archives > NASIOC Archives > General Forum Archive

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2000, 05:37 AM   #1
SubePwr
Scooby Newbie
 
Member#: 140
Join Date: Aug 1999
Location: Seoul South Korea
Vehicle:
1999 RS 2.5
Blue

Post Anyone Knoww When the Cookies will be fixed?

Still waiting and yes I did several resets, but it doesn't work.

Jim
AKA SubePmp
* Registered users of the site do not see these ads.
SubePwr is offline  
Old 07-01-2000, 07:16 AM   #2
Ian Cook
Scooby Newbie
 
Member#: 1228
Join Date: Apr 2000
Location: UK
Vehicle:
1993 Group N Impreza
White (Mostly) ;)

Post

Mine seem to be working ok now, i have changed my shortcut to the BBS from the IP address to the proper name, then i did the cookie reset thing, and all is ok now.

FYI http://www.impreza-rs.com/cgi-bin/Ul...i?action=intro is the correct one, if you already are set to this, then sorry
Ian Cook is offline  
Old 07-01-2000, 08:26 AM   #3
richeich
Scooby Specialist
 
Member#: 1353
Join Date: Apr 2000
Vehicle:
2001 Impreza 2.5RS
Silver

Post

I also cleared all the cookies on my computer, that seemed to help. (Yes, all of them- that would let me anyway).

Rich
richeich is offline  
Old 07-01-2000, 10:28 AM   #4
Patrick Olsen
NASIOC Supporter
 
Member#: 120
Join Date: Jul 1999
Chapter/Region: AKIC
Location: Where the Navy sends me...
Vehicle:
1997 Legacy 2.5GT
QuickSilver Metallic

Post

I did the same thing as Ian. I tried deleting ALL of my cookies, resetting preferences, etc and it still wasn't working right. Then someone said to change the bookmark (mine was still http://buncha numbers/ultimate.cgi whatever, rather than the www.impreza-rs.com one). Voila!! Everything works fine now. Give it a shot.

Pat Olsen
'99 Legacy 2.5GT 5speed sedan
Patrick Olsen is offline  
Old 07-01-2000, 11:42 PM   #5
Joel Gat, 1.8L
Scooby Specialist
 
Member#: 32
Join Date: Jun 1999
Post

Hello,

I did all the tricks listed above and I can't get it to work on either of my computers. My home and work computer do everything right except the unread threads don't come out red. The groups work, just not the threads. And I even uninstalled and reinstalled ie-explorer (yes, I'm that dedicated to the i-club ). I deleted the entire cookies directory in case there were cookies that didn't call themselves impreza-rs cookies. Now what?

Joel
Joel Gat, 1.8L is offline  
Old 07-02-2000, 01:29 AM   #6
SubePwr
Scooby Newbie
 
Member#: 140
Join Date: Aug 1999
Location: Seoul South Korea
Vehicle:
1999 RS 2.5
Blue

Cool

it was the link i was using, it works fine now going to: impreza-rs.com.

I was still using the old one we went to wne the system went down awhile back

Jim
SubePwr is offline  
Old 07-02-2000, 08:17 AM   #7
SubePwr
Scooby Newbie
 
Member#: 140
Join Date: Aug 1999
Location: Seoul South Korea
Vehicle:
1999 RS 2.5
Blue

Post

I take it back it's still bonkers!!!!!!

Jim
SubePwr is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2008 Ford Ranger review. Anyone else think the demise will be a Ford mistake? plunk10 Off-Topic 37 02-24-2008 09:37 PM
When the 2006 will be in the market? EBWRC#1 News & Rumors 9 06-20-2005 02:37 PM
Is anyone else hoping the 80's will be better? dropmech Off-Topic 42 01-16-2005 11:03 AM
Can anyone explain this question that will be on the election ballot? plunk10 Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 7 11-02-2004 03:05 PM
Does anyone know if the 02 will be shown at the Baltimore Auto Show? Bob O Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 1 01-11-2001 06:21 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.