Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday July 13, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2005, 08:28 AM   #51
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

It already is stickied, as a link in the FAQ section at the top of this forum. Guess you didn't bother to check in there.
* Registered users of the site do not see these ads.
Mulder is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2005, 08:30 AM   #52
csewrx
Scooby Newbie
 
Member#: 85254
Join Date: Apr 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: MO
Vehicle:
2005 Impreza WRX
Cobb Stage 2, Rally Blue

Default

No I didn't so my apologies. It still helped so I thank everyone for that.
csewrx is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2005, 10:52 AM   #53
IA Performance
NASIOC Vendor
 
Member#: 25194
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Boulder, CO
Vehicle:
2008 Forester XT 5mt
Dark Gray

Default

glad to be of help.

Stephen
www.IAPERFORMANCE.com
Subaru Audio Upgrades, Click the Subaru

1687 W Grant Rd #102
Tucson, AZ 85745
520-882-2821
520-232-3709 fax
M-F 10am-7pm

Click on the Ebay Button for current auctions
IA Performance is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2005, 11:06 PM   #54
wild wild west
Scooby Newbie
 
Member#: 9207
Join Date: Aug 2001
Location: South Central Washington State
Vehicle:
2005 WRX STi
White

Default 2005 Sti poor radio reception

I bought a used 2005 Sti with stock radio with very poor radio reception. Does this whole thing about the white wire thing apply to a stock radio? I do think the windows are tinted darker than stock. Please Help.
Thanks
wild wild west is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 12:39 AM   #55
Peaty
Techno Sapien
Moderator
 
Member#: 449
Join Date: Oct 1999
Chapter/Region: MWSOC
Location: Lawrence, KS
Vehicle:
2010 Legacy 3.6R Lim
Azurite Blue Pearl

Default

http://www.scoobymods.com/forums/showthread.php?t=3706

Could be the tint, is it the metal type?
Peaty is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2006, 05:53 PM   #56
igbad
Scooby Newbie
 
Member#: 70586
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: GG, CA
Vehicle:
2002
Silver

Default

sweet, that worked like gangbusters!
igbad is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 03:25 AM   #57
rexworx
Scooby Guru
 
Member#: 103232
Join Date: Dec 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: EWG3071KelfordCams276/272
Vehicle:
MY05 GDA,MY04FXT6spd
2.5ltr,PPG,Front LSD,4.44

Default

Thanks for a great thread!
rexworx is online now   Reply With Quote
Old 05-23-2006, 01:37 AM   #58
Psyk
Scooby Specialist
 
Member#: 92203
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Bergen County
Vehicle:
2012 SWP WRX Hatch
RIP 05 WRX

Default

I know this is an old thread and all, but would it be possible for someone to repost the pictures(hopefully someone has them) from the first post...all i'm getting are the red "X"'s and not being able to listen to the radio is really ticking me off
Psyk is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2006, 02:00 AM   #59
IA Performance
NASIOC Vendor
 
Member#: 25194
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Boulder, CO
Vehicle:
2008 Forester XT 5mt
Dark Gray

Default

I'll work on this tomorrow. If you email sales@iaperformance.com I can email back most of the photos.

Stephen
www.iaperformance.com
IA Performance is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2006, 02:23 AM   #60
Psyk
Scooby Specialist
 
Member#: 92203
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Bergen County
Vehicle:
2012 SWP WRX Hatch
RIP 05 WRX

Default

Stephen,

Thanks for such a quick reply

Just got done e-mailing you about the pictures. Thanks again for such a quick reply

Anthony
Psyk is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2006, 05:21 PM   #61
IA Performance
NASIOC Vendor
 
Member#: 25194
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Boulder, CO
Vehicle:
2008 Forester XT 5mt
Dark Gray

Default

photos are now uploaded.

Stephen
IA Performance is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2006, 06:19 PM   #62
Psyk
Scooby Specialist
 
Member#: 92203
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: Bergen County
Vehicle:
2012 SWP WRX Hatch
RIP 05 WRX

Default

Thanks for uploading the pictures so quickly Stephen!

I'm gonna be fixing the radio some time this week.

Anthony
Psyk is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2006, 12:17 PM   #63
IA Performance
NASIOC Vendor
 
Member#: 25194
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Boulder, CO
Vehicle:
2008 Forester XT 5mt
Dark Gray

Default

anthony- not a problem

Stephen
www.iaperformance.com
IA Performance is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2006, 12:39 PM   #64
steve
Scooby Guru
 
Member#: 4718
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: VIC
Location: Location : Location
Vehicle:
~ too
many to list

Default

I'll be trying this on my 06' later today.
Should be the same thing as 04/05' but I'll confirm.
steve is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 01:35 PM   #65
pooster.online
Scooby Newbie
 
Member#: 120461
Join Date: Jul 2006
Chapter/Region: BAIC
Location: Bay Area/ L.A
Vehicle:
2004 WRX STi JBP

Default

Sorry for the stupid question but, how exactly are you supposed to hook up the white wire to the power antenna lead if its in the harness? do you pull it out?
pooster.online is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 03:28 PM   #66
offset
Scooby Guru
 
Member#: 32636
Join Date: Feb 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: Dayton, OH
Vehicle:
2004 Impreza STi
Silver/Silver

Default

Quote:
Originally Posted by pooster.online View Post
Sorry for the stupid question but, how exactly are you supposed to hook up the white wire to the power antenna lead if its in the harness? do you pull it out?
Wire cutters work

offset
offset is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 05:11 PM   #67
pooster.online
Scooby Newbie
 
Member#: 120461
Join Date: Jul 2006
Chapter/Region: BAIC
Location: Bay Area/ L.A
Vehicle:
2004 WRX STi JBP

Default

^Thanks for the quick reply, just wanted to make sure that was what i was supposed to do before I started cutting wires from the harness.
pooster.online is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2006, 04:56 AM   #68
smoken
Scooby Newbie
 
Member#: 124382
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: NESIC
Location: New Hampshire
Vehicle:
05 STi - Stage 2
Blue - 457whp

Default

awesome. your a life saver, was trying to figure out why i wasent getting reception! thx

~Sm0keN
smoken is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2006, 10:37 AM   #69
IA Performance
NASIOC Vendor
 
Member#: 25194
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Boulder, CO
Vehicle:
2008 Forester XT 5mt
Dark Gray

Default

Glad we could help. If you have any other audio inquires please feel free to ask us.

Also, don't forget to pick up some adapter plates, wiring harnesses, etc. they'll greatly ease the install as well

http://www.iaperformance.com/index.p...th/44_45_54_56

Stephen
www.iaperformance.com
4475 W. Ina Road #101
Tucson, AZ 854741
520.882.2821
IA Performance is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2006, 02:03 PM   #70
jaysh
Scooby Specialist
 
Member#: 133200
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: SCIC
Location: Simi Valley, CA
Vehicle:
2013 STi Limited
SWP

Default

Ok, dumb question, read all the posts here but i'm having a problem. I have an 03' wrx but I can't find out if the antenna is motorized. I have a power antenna connecter from the universal adapter but is this what motorizes the antenna? ANy help?
jaysh is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2006, 02:16 PM   #71
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

Quote:
Originally Posted by jaysh View Post
Ok, dumb question, read all the posts here but i'm having a problem. I have an 03' wrx but I can't find out if the antenna is motorized. I have a power antenna connecter from the universal adapter but is this what motorizes the antenna? ANy help?
No it is not, manual only. The power wire in the harness is used for setups that do have a motorized antenna, or an antenna amplifier like the 04+ Imprezas. On your 03 you do not need to connect that wire.
Mulder is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2006, 01:00 AM   #72
Hefe_sti_Pma
Scooby Newbie
 
Member#: 89039
Join Date: Jun 2005
Location: Panama
Vehicle:
2005 Wrx Sti White
Gadiel Tuning

Default

OK i recently change my radio to a kenwood dvd touchscreen DDX6039 , my car its sti 05 does this work for me?
Hefe_sti_Pma is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2007, 12:31 AM   #73
redfyve07
Scooby Newbie
 
Member#: 155004
Join Date: Jul 2007
Location: Tulsa, OK
Vehicle:
2007 WRX STI
Blue

Default

This might be a silly question. I have a 07 Sti with back window tint, and I am getting terrible FM and AM reception. Should I remove the tint and put on some ceramic tint, or mess with the antenna wiring harness? I am some what confused as to which one is the better solution.
redfyve07 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2007, 11:53 AM   #74
IA Performance
NASIOC Vendor
 
Member#: 25194
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: RMIC
Location: Boulder, CO
Vehicle:
2008 Forester XT 5mt
Dark Gray

Default

redfyve07 - I would check to make sure the antenna coaxial cable is fully plugged into the back of the radio. It is a quicker and cheaper fix than removing the tint If this does not correct the issue you may be able to pick up a inline amplifier for the signal (or your stock antenna amplifier may be bad).

Stephen
IA Performance is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2007, 10:55 PM   #75
redfyve07
Scooby Newbie
 
Member#: 155004
Join Date: Jul 2007
Location: Tulsa, OK
Vehicle:
2007 WRX STI
Blue

Default

I appreciate the advice Stephen. I am having the local dealer install two factory subs, one under each seat. If the coaxial cable is fully plugged in, then where could I find a inline amplifier,and where dose it need to be installed in the car?
redfyve07 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: 2008 WRX/STI antenna Diabolus Private 'Wanted' Classifieds 1 03-18-2009 05:01 PM
WTB 02-04 WRX complete motor/wiring harness nukem2.5rs Private 'Wanted' Classifieds 6 02-25-2004 01:47 PM
STi antenna wire - where? das Car Audio, Video & Security 7 08-09-2003 03:56 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.