Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday September 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-07-2004, 02:39 AM   #1
dashiet
Scooby Newbie
 
Member#: 45737
Join Date: Oct 2003
Vehicle:
2004 WRX STi
Black/Gold

Default help! my air conditioner isnt working...

i recently installed my turbo timer, and now my air condioner isnt working, by that i mean it wont go on low-high. i have a 2004 wrx sti. but if i put it on hot, and drive for about 7 mins on the freeway, itll blow hot air in the car.
if you guys can please help me, that will be great!! thanks

-dashiet
* Registered users of the site do not see these ads.
dashiet is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2004, 03:50 AM   #2
armand1
Scooby Guru
 
Member#: 10309
Join Date: Sep 2001
Chapter/Region: NWIC
Location: Seattle, WA
Vehicle:
'02 OBS 2-tone!
'95 Montego Miata

Default

Quote:
Originally posted by dashiet
...if i put it on hot, and drive for about 7 mins on the freeway, itll blow hot air in the car.
if you guys can please help me, that will be great!! thanks

-dashiet
Isn't it supposed to do that?
Anyway, if there's a difference, I'd look closely at the areas that you accessed when you wired your tt -- what were they?
armand1 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2004, 10:14 AM   #3
vile
Scooby Specialist
 
Member#: 32371
Join Date: Jan 2003
Location: formerly known as mem. # 10615
Vehicle:
'02 t-rex wagon
platinum

Default

first thing to do, is always check the fuse

as for the hot, it's suppose to do that, hehe
vile is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2004, 06:24 PM   #4
oxtox
Scooby Newbie
 
Member#: 33740
Join Date: Mar 2003
Location: Philaburbia
Vehicle:
2012 sti hatch
wrb

Default

i'm envious....it's record breaking cold out here in the northeast....good luck with your a/c.
oxtox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Air Conditioner Not Working seanr2 Baja Forum 8 05-15-2009 03:09 PM
Can anyone recommend a good place to service my air conditioner? Yossarian Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 0 08-04-2008 06:52 PM
Air conditioner not working - AT ALL. RallyFord Factory 2.0L Turbo Powertrain 6 09-01-2004 10:28 AM
air conditioner not working FinalBean Service & Maintenance 5 04-27-2004 07:53 PM
my air conditioner isnt working dashiet Service & Maintenance 2 03-13-2004 11:13 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.