Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2004, 04:46 PM   #1
Matty
Scooby Specialist
 
Member#: 13408
Join Date: Dec 2001
Location: Hood River ..Oregon
Vehicle:
2008 LGT
black

Default STi instrument cluster install problems..

Install was easy...Looks fantastic...But..After starting up the car 02 WRX..I noticed I lost all power to my dash...No hvac light, stereo..boost gauge..everything on that fuse...Fuse was blown..I replaced with the proper fuse and it blew immediately..it did that three times...I pulled the cluster back out to see if maybe I crimped a wire..but I couldn't see that I did...anyone have something like this happen on thier install ??? ideas ?? I did move the affected electrical over to an iginition wire instead of the auxillary ..P.S. I'd really love for that outside temp gauge to work
* Registered users of the site do not see these ads.
Matty is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2004, 05:51 PM   #2
cnk
Scooby Guru
 
Member#: 10757
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NJ
Vehicle:
2013 BRZ Limited 6MT
DGM

Default

You need to clip some wires before installing. Otherwise, you'll keep blowing the fuse.

http://forums.nasioc.com/forums/show...ht=sti+cluster

Calvin
cnk is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2004, 06:23 PM   #3
Matty
Scooby Specialist
 
Member#: 13408
Join Date: Dec 2001
Location: Hood River ..Oregon
Vehicle:
2008 LGT
black

Default Thanks Calvin...It took me awhile

But I did actually find the thread you shared...Thanks...
Matty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
05 STi Cluster Installation Problem Norrberrt Interior & Exterior Modification 26 09-26-2008 01:51 PM
05 STi Cluster Installation Problem Norrberrt Electrical & Lighting 2 09-18-2008 03:04 AM
Installing 05 STi instrument cluster wrx4me85 Interior & Exterior Modification 8 09-08-2004 01:06 PM
03 JDM STi instrument cluster clamdip Electrical & Lighting 4 04-21-2003 11:40 PM
The STi Instrument Cluster contains ANZAC_1915 STi Forum Archive 7 04-19-2003 12:09 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.