Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 5, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2004, 02:26 AM   #1
Kostamojen
Scooby Guru
 
Member#: 2272
Join Date: Sep 2000
Chapter/Region: BAIC
Location: Mars
Vehicle:
2013 Subaru BRZ
Galaxy Blue

Question Single action wiper function stoped working

For some reason, the feature where you pull back on the wiper handle has seised to work on my 95... Its worked great since ive had the car, but it just died as of late. Everything else in terms of the wiper works fine too, but just pulling back on the stock does jack...

Any ideas?
* Registered users of the site do not see these ads.
Kostamojen is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 02-07-2004, 03:32 AM   #2
Uncle Scotty
Scooby Guru
 
Member#: 16200
Join Date: Mar 2002
Vehicle:
OK buy Nates beans
westcoastroasting.com

Default

Dead switch....????
Uncle Scotty is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Temp on dash stoped working (pics inside) 08 WRX shakur45 Electrical & Lighting 2 03-06-2008 07:24 PM
OT NETWORKING GURUS. My network stoped working today Nightwing Off-Topic 87 01-11-2008 11:43 PM
Trunk release and key stoped working. BoneStock03 Service & Maintenance 7 01-12-2007 10:21 PM
Headlights stoped working King Fish Electrical & Lighting 8 08-11-2005 09:31 AM
engine fan stoped working on 2.5rs mmmprza Electrical & Lighting 1 11-10-2003 10:50 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.