Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2004, 10:07 PM   #1
chrisdeaner
Scooby Specialist
 
Member#: 24625
Join Date: Sep 2002
Chapter/Region: BAIC
Location: San Rafael, CA
Default Reverse Indiglo cluster gauges freaking out

I've had reverse indiglo gauges in my rex for about 6 motnhs now with no problems. However recently they will turn off randomly while i'm driving (or not even come on when i turn on my lights, or right after i start driving) and then sometimes come back on or other times not come back on till i've turned the car off (got to wherever i was going and left it for awhile). They never flicker, it's just on and off and last time i checked the wiring, they seemed fully secure (i soldered the wires, so that shouldn't be an issue anyways. Is the transformer freaking out or what?
thanks,
Chris
* Registered users of the site do not see these ads.
chrisdeaner is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2004, 01:53 PM   #2
ilmaestro
Scooby Specialist
 
Member#: 16004
Join Date: Mar 2002
Location: Folsom, CA
Vehicle:
1998 2.5 RS - Blue
Dreaming of Boost

Default

THis happened to me once. The units aren't always the best made. Mine happened when I had the defroster running on max and probably overheated the gauge control box. They came back to normal next day.

j
ilmaestro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
04-05 gauges freaking out dubya05 Electrical & Lighting 5 01-30-2007 11:53 PM
FS: WRX 03 Cluster 25.000miles with Reverse Indiglo Gauges (pics inside) ProdriveRex Private 'For Sale' Classifieds 4 03-18-2004 09:06 AM
Gauges freaking out Pochebum Electrical & Lighting 0 09-28-2003 08:32 PM
White Face Reverse Indiglo 52mm Gauges korpse Interior & Exterior Modification 5 04-18-2002 10:55 PM
FS: reverse indiglo WRX gauges Dr. All Surface New England Impreza Club Forum -- NESIC 7 03-15-2002 05:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.