Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday February 14, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-13-2004, 07:02 PM   #1
y2k02scoob
Scooby Newbie
 
Member#: 27779
Join Date: Oct 2002
Location: Jacksonville, Fl
Vehicle:
2002 wrx
red

Default please help i am in desperate need of starting issues

i blew my tranny a few months ago and finally got everything in today but my car won't start.

my head unit and amp was stolen while it was parked at subaru and i was wondering if anyone knows if there is something that kills ignition in such case of theft

my car is getting fuel but won't fire. is there any way i can test the ecu to see if it got blown somehow? or maybe something that needs to be reset? please help.........
* Registered users of the site do not see these ads.
y2k02scoob is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 02-13-2004, 07:36 PM   #2
Austin
Scooby Guru
 
Member#: 7089
Join Date: May 2001
Chapter/Region: NWIC
Location: Western Wa
Vehicle:
2016 STi

Default

Will the motor turn over?
Austin is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2004, 07:52 PM   #3
y2k02scoob
Scooby Newbie
 
Member#: 27779
Join Date: Oct 2002
Location: Jacksonville, Fl
Vehicle:
2002 wrx
red

Default

yes it turns over and it gets fuel but it's not getting fire.
y2k02scoob is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2004, 07:59 PM   #4
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

Nothing to do with the HU and amp unless some engine-related wires were ripped out when they were stolen. Check your fuses, there is an IGN fuse that if blown will prevent the car from running. Also try scanning the ECU for codes if you can get a scanner, as it's possible there is a sensor-related problem (i.e. crank position sensor).
Mulder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
in desperate need of help please read!! halleedizzle Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 30 11-04-2009 02:36 AM
i am in desperate need of OTs help TheDocta Off-Topic 36 07-15-2009 11:05 AM
Help...in desperate need of a valve bucket. Tattoo Collector Private 'Wanted' Classifieds 1 07-21-2005 05:01 PM
please help in desperate need of advice for starting problems y2k02scoob Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 02-14-2004 09:49 AM
In desperate need of help caseynsb South West Impreza Club Forum -- SWIC 10 06-20-2003 01:31 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.