Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday September 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2004, 10:44 AM   #1
aidrock
Scooby Specialist
 
Member#: 21028
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: Newtown, PA
Vehicle:
2002 WRX Sedan WRB
02 Triumph Sprint RS

Unhappy Help: boost control solenoid making sounds

original post edited: CEL fixed with battery disconnect, now hearing a noise from the MRT boost control solenoid

this weekend i installed a MRT TMS-1 boost controller. the T connector that connects the waste gate actuator to the turbo with the single line from the T going to the stock boost control solenoid. I placed the MRT boost solenoid next to the stock solenoid and connect the line from the waste gate actuator to the MRT solenoid and the line from the turbo to the MRT solenoid. the 3rd line from the T, the single one going to the stock solenoid i removed and capped it as it comes out of the stock solenoid.
now when i hit the alarm/disarm button, or turn the key to on, i hear a clicking noise from the solenoid, like the solenoid is attempting to draw air in, anyone have a clue what this is?
also, does anyone have a picture/diagram showing the install of a MRT boost controller? thanks, any help will be most appreciated.
aidan
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by aidrock; 03-08-2004 at 11:05 AM.
aidrock is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'06 WRX/Threw CEL after boost creep... stg2 AP Newera09 AccessPort 6 12-31-2006 02:56 PM
Slight problem after boost controller installation MissEJane Factory 2.0L Turbo Powertrain 85 07-07-2005 12:14 PM
CEL light after boost controler SupraTT&WRX Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 02-27-2004 12:50 PM
cel after boost monkey install 2k2whitewagon Factory 2.0L Turbo Powertrain 15 11-11-2002 11:17 PM
cel after boost monkey install 2k2whitewagon Rocky Mountains Impreza Club Forum -- RMIC 1 11-11-2002 10:51 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.