Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Pre-2002 Factory Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-20-2004, 05:35 PM   #1
387hardcore
Scooby Specialist
 
Member#: 41902
Join Date: Aug 2003
Location: punxsutawney PA
Vehicle:
2003 wrx&97 legacygt
yellow

Default need help car will not fire

put a new heard uppiipe and down pi-pe on my car today when i was done i went to fire it up and it fiored for a seconde then shut off and will not fire up now it cranks over fine but thats all it will do what could it be ?

all i have the back o2 sencore unpluged becues i have no cat to plug it into
* Registered users of the site do not see these ads.
387hardcore is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2004, 11:28 AM   #2
subyrally
Scooby Specialist
 
Member#: 52662
Join Date: Jan 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: frederick, maryland
Vehicle:
2009 dgm WRX hatch
86 & 87 rx, 1985 brat

Default

try plugging it in, never know, it might work.
subyrally is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2004, 12:58 AM   #3
Chi_San
Scooby Guru
 
Member#: 53558
Join Date: Jan 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Deadford, OR
Vehicle:
2002 WRX Wagon
Silver

Default

Does it just not catch? I'd check the plugs and wires. Something might be loose.
Chi_San is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Car will not move 05subylah Service & Maintenance 8 10-18-2008 03:16 AM
My Car will not fire at all silverbullet830 Service & Maintenance 22 09-04-2008 03:32 PM
Help! Car will not crank. Sounds like a machine gun. em199si Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 01-02-2007 04:16 AM
Help. Car will not return to idle... LiquidForce Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 09-09-2005 11:49 PM
need help car will not run 387hardcore Tri-State Area Forum 20 03-22-2004 01:29 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.